Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 19 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות (נערך) @Forrest Gump תקשיב אני לא מתלונן על זה שירד הקרידיטים אני מבקש כמה בקשות 1 להוריד את מחירי החנות (כי הורדתם לנו קרידיטים והמון) 2 להחזיר לנו את הקרידיטים אני באמת לא מבין למה הורידו לי ולקהילה מלא קרידיטים אני רוצה הסבר @n0nstop @NadavOhana @Senor אל תנעל עד שיביאו לי תשובה אתה מצידי יכול למחוק את התגובות של האחרים יוצר ספאם בפורום אני לא מאמין שזה מפריע למישהו חוץ ממך נערך 2017 במרץ 19 על ידי shahar3690 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2017 במרץ 19 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות שלום שחר. הוספנו המון דברים חדשים לסטור אם זה טייטלים חדשים ואם זה סקינים. לשחקנים הגיע כמות כלכך מוגזמת של כרדיטים שהם יכולים לקנות את כל מה שיש להם בחנות וישאר להם גם ריבית. החלטנו ביחד כל ההנהלה שאם מוסיפים דברים חדשים אז זה רק אם אנחנו מקצצים בכרדיטים לכולם. מחירי הסקינים לא יורדו בגלל שהם מאוד מאוד מושקעים ושווי ערך לכמות הכרדיטים הדרושה. קיבלת תשובה ברורה אני מבקש לא לפתח דיון על הנושא . תודה ננעל via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.