d4x 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 19 d4x YourGame Beginner עידו 27 110 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה:d4x SteamID: STEAM_0:1:182381994 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: USOPP קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: http://steamcommunity.com/id/ImaShelPablo תאריך המקרה: 19/3/17 תיאור המקרה: נדב,סטיב,אלון,אביה יודעים איך קוראים לאבא שלי כאשר אני והוא קיללנו אחד את השני במיק וקיבלנו במיק לאחר מכן הוא התחיל להגיד בצאט פרסום פרטים פתאום הוכחות תומכות: הערות: תטפלו בו תודה רבה לכם. נערך 2017 במרץ 21 על ידי idodo קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Usopp 67 פורסם 2017 במרץ 19 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות מה הקשר לא התכוונתי אליך... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במרץ 19 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות זה עדיין לא מובהר מספיק שאסור להגיב באשכולות שלא קשורים אליכם? נא לקרוא את האשכול הנ"ל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
d4x 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 19 d4x YourGame Beginner עידו 27 110 הודעות לפני 1 שעה Usopp אמר: מה הקשר לא התכוונתי אליך... בטח לא התכוונת אלי איך ששתינו קיבלנו מיוט בגלל שקיללנו אחד את השני פתאום לא התכוונת אלי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 במרץ 21 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות הערות: אם אתם לא עושים לו משהו כי זה לא פעם ראשונה אני גם יודע איך להתגרות טוב טוב כמו מי מכיר את לא יגיד מי אבל אני יודע כבר מה לעשות אם לא תטפלו סליחה? קצת כבוד בנאדם תנסח מחדש את הטופס ואני יטפל בוא עד אז אני לא נוגע בוא אפילו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
d4x 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 21 d4x YourGame Beginner עידו 27 110 הודעות לפני 4 שעות Dark אמר: הערות: אם אתם לא עושים לו משהו כי זה לא פעם ראשונה אני גם יודע איך להתגרות טוב טוב כמו מי מכיר את לא יגיד מי אבל אני יודע כבר מה לעשות אם לא תטפלו סליחה? קצת כבוד בנאדם תנסח מחדש את הטופס ואני יטפל בוא עד אז אני לא נוגע בוא אפילו צודק סליחה הייתי כעוס, עכשיו יותר טוב? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 במרץ 21 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות יטופל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
d4x 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 21 d4x YourGame Beginner עידו 27 110 הודעות תודה לך. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו