Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 19 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות (נערך) עידן למה להוריד 60 אחוז מהקרדיטים אני לא מבין אני חוסך כמה חודשים ופתאום מורידים את הקרדיטים אני רוצה עם הורדת את הכמות קרידיטים לפחות תוריד את המחירים בחנות אני הייתי כול כך קרוב לדונלט טראפ ממש לא בסדר @Senor נערך 2017 במרץ 19 על ידי shahar3690 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 19 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות (נערך) היה לי 25 אלף המטרה 30 אלף פתאום אתם מורידים את הכמות לפחות תורידו מחירים בחנות אני משחק מלא בשביל לקבל קרידיטים ופתאום אתה מוריד אותה אני חושב שכדי להחזיר לכמות הרגילה וחושב לציין שאתה לא משחק בשרתים ואתה מזמן לך את כול הסקינים אז אתה לא יודע כמה קשה לחסוך נערך 2017 במרץ 19 על ידי shahar3690 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 פורסם 2017 במרץ 19 Nah מורחקים 294 548 הודעות אני לא חושב שזה פייר כלפי אלה שמשחקים הרבה, לי לדוגמה היה 35 אלף ושחקתי הרבה. ויש כאלה עם אלף/אלפיים שמשחקים קצת. ואם מורידים שישים אחוז מכולם זה ממש לא פייר כלפי מלא אנשים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 19 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 7 דקות Nah אמר: ממש לא פייר כלפי מלא אנשים. יש אנשים שהיו קרובים לנפ או לדונלט טארפ (כמוני) ועכשיו יש להם רק 30K לי יש 13K עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Lay 105 פורסם 2017 במרץ 19 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות כמעט הגעתי לריינה קוסקה בסיטי. אבל המזל שלי שהיה לי קצת אז השישים אחוז לא הרבה. (ידגים נודר) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
d4x 27 פורסם 2017 במרץ 19 d4x YourGame Beginner עידו 27 110 הודעות גם לי היה 30000 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 פורסם 2017 במרץ 19 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות זאת לא הייתה החלטה של עידן!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 במרץ 19 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות היא לי 35,000 וירד ל 13,000 אם לא מחזירים אז לפחות להוריד מחירים בחנות ב 60%... Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
d4x 27 פורסם 2017 במרץ 19 d4x YourGame Beginner עידו 27 110 הודעות לפני כעת Bumps אמר: היא לי 35,000 וירד ל 13,000 אם לא מחזירים אז לפחות להוריד מחירים בחנות ב 60%... +1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 19 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 1 דקה doron אמר: זאת לא הייתה החלטה של עידן!!! עידן המתכנת רק הוא יכול להחזיר נראלי שליוגב לא אכפת כמה קרידיטים יש לנו ואיזה סקינים יש לנו עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tez 130 פורסם 2017 במרץ 19 Tez YourGame Expert ניק 130 466 הודעות היה לי 3מיליון,ולאחר האיפוס ישלי רק 532 :( *SADFACE* דורש החזר Tez אדמין בשרתי:CS:GO Bhop,Jail ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <03:51:03> "Forrest" was removed from server group "High management" by "xUser". <03:51:09> "Forrest" was removed from server group "TeamSpeak Admin" by "xUser". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במרץ 19 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות אתם באמת חושבים שזו החלטה של עידן? הוא בסה"כ המתכנת ועושה את העבודה שלו. כבר פתחו כמה אשכולות על אותו נושא ואני מאוד מקווה שזה יהיה האחרון, זו ההחלטה של ההנהלה הגבוהה והיא לא תשתנה. ננעל! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.