1Lay 105 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 19 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות מי שצפה בגמר דה וויס יודע שספיר סבן נצחה מאוד מעניין אותי מה אתם חושבים על הניצחון. ואני אביע את דעתי בהמשך. דיון מהנה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Spok3y 421 פורסם 2017 במרץ 19 Spok3y YourGame Novice Stav 421 937 הודעות חושב שמגיע לה, מתמודדת חזקה שמח שהקשבת לחוקים :) דיון מהנה סתיו - Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Lay 105 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 19 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות אני חושב שהיא שרה יפה מגיע לה ובאמת כמו שספוקי אמר מסכים איתו אבל אני חושב שבאופן כללי (לא במקרה הזה ספציפי) כל מי שלמד לסלסל בגיל שלוש עשרה. זוכה בתוכנית מוזיקאית אומנם זה רוב מה שהעם רוצה אבל אני חושב שזה עצוב שהם מתחברים רק לז'אנר מסוים אחד. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shrimp 26 פורסם 2017 במרץ 20 Shrimp אדמין בשרת ה - CSGO - TTT יוסף 26 258 הודעות שרה מזרחית כבד שזה מגעיל לדעתי... הייתי מעדיף שכל אחד ינצח חוץ ממנה. בכללי רציתי שאלי או ג'וי ינצחו. אבל היא שרה טוב באנגלית לפי מה ששמעתי בתחילת הפרק. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 פורסם 2017 במרץ 20 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות לדעי עצוב שהיא ניצחה :( שוא מזרחית איכ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו