?????? 172 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 19 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות (נערך) שם מגיש ההצעה: Mister תאריך הגשת ההצעה: 19.3.17 הצעה לשרת: לכל השרתים פירוט על ההצעה: אני מציע שהיה מערכת של כל מיני סוגי קרבות היה קרבות אחד על אחד לא ברובים כותבים /battle ואז יש לך כמה אופציות של סוגי משחקים של אחד על אחד כמו בVoteCT למשל Random Number בין שני אנשים ואחרי שלחצת על אחד המשחקים אתה בוחר על כמה קרדיטים הקרב היה ואחרי שבחרת אתה בוחר נגד מי לשחק אם האיש ששלחת לו עושה /accept למשל ב- Random Number שניכם כותבים מספר ומי שיותר קרוב למספר בין 1-10 הוא יקח את כל הקרדיטים מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: אנשים יכלו להשיג יותר קרדיטים וזה לא יספים את השרת קישור לפלאגין (במידה ויש): אין לי הערות: נערך 2017 במרץ 20 על ידי Mister WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ella 326 פורסם 2017 במרץ 19 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות לא הבנתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 19 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות לפני 29 דקות ella אמר: לא הבנתי שהיה אחד על אחד בכל מיני משחקים ומי שינצח יזכה בכל הקרדיטים ששמו WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
מיכה 8 פורסם 2017 במרץ 19 מיכה YourGame Beginner מיכה 8 76 הודעות (נערך) כמו kickback אבל על קרדיטים ? אבל בלי האתר? נערך 2017 במרץ 19 על ידי מיכה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 19 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות לפני 9 דקות מיכה אמר: כמו kickback אבל על קרדיטים ? אבל בלי האתר? לא דקה אני אסביר יותר טוב WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
מיכה 8 פורסם 2017 במרץ 19 מיכה YourGame Beginner מיכה 8 76 הודעות הבנתי חלקית קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 19 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות הסבר על העצה: היה קרבות אחד על אחד לא ברובים כותבים /battle ואז יש לך כמה אופציות של סוגי משחקים של אחד על אחד כמו בVoteCT למשל Random Number בין שני אנשים ואחרי שלחצת על אחד המשחקים אתה בוחר על כמה קרדיטים הקרב היה ואחרי שבחרת אתה בוחר נגד מי לשחק אם האיש ששלחת לו עושה /accept למשל ב- Random Number שניכם כותבים מספר ומי שיותר קרוב למספר בין 1-10 הוא יקח את כל הקרדיטים WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
מיכה 8 פורסם 2017 במרץ 19 מיכה YourGame Beginner מיכה 8 76 הודעות אז מה הקשר 1V1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 19 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות לפני 2 דקות מיכה אמר: אז מה הקשר 1V1 כי זה רק שני אנשים ב"קרב" WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
מיכה 8 פורסם 2017 במרץ 19 מיכה YourGame Beginner מיכה 8 76 הודעות מה קרב עם זה מספר רנדומלי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 19 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות לפני כעת מיכה אמר: מה קרב עם זה מספר רנדומלי מספר רנדומלי זאת רק דוגמא למשחק אחד וקרב זה לא הכוונה לרובים וזה הכוונה זה ששני אנשים "ילחמו" ומי שינצח יזכה בקרדיטים WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 20 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות @Senor @NadavOhana @n0nstop אני יודע שלהכין דבר כזה זאת עומדת להיות עבודה קשה אבל לפחות תגובה WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 במרץ 20 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות אני חושב שיש פלאגין כזה. היה את זה בקהילה "מתחרה" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 במרץ 20 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 5 שעות Mister אמר: @Senor @NadavOhana @n0nstop אני יודע שלהכין דבר כזה זאת עומדת להיות עבודה קשה אבל לפחות תגובה יש את זה בקהילה מתחרה אני ישלח קישור להורדה שאני יגיע הבייתה קוראים לזה פונג יש שתי משחקים שם פונג ואת הנחש הזה שצריך לאוכל תפוחים והוא גדל עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 במרץ 20 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני ב-19.3.2017 at 13:05 Mister אמר: בין 1-10 הוא יקח את כל הקרדיטים ההנהלה הגבוה לא מרשה משחקי הימורים וכו אבל אפשר להוסיף את הפלאגין הזה בשביל הכיף לשחק שמתים עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו