i love pancakes 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 18 i love pancakes YourGame Beginner נועם 1 133 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה:i love pancakes SteamID:STEAM_0:0:69354690 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):גאג השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:גייל האדמין שביצע את ההרחקה:סקייליין אורך ההרחקה:120 סיבת ההרחקה:מתגרה תיאור המקרה:אני הייתי בשרת ושאלתי את האדמין אם הוא טוב בעברית ורשמתי עם שגיאות כתיב והוא חושב שזה קשור אליו ושכל העולם נגדו זה שאני וחברים שלי רושמים לפעמים עם שגיאות כתיב בכוונה זה לא קשור אליו אבל כנראה יש סיבה שהוא מקשר את זה אליו הוכחות ( במקרה ויש) נערך 2017 במרץ 18 על ידי i love pancakes קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
i love pancakes 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 18 i love pancakes YourGame Beginner נועם 1 133 הודעות (נערך) אפשר תשובה לפני שירד הגאג? נערך 2017 במרץ 18 על ידי i love pancakes קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 במרץ 19 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות יש אנשים עם שיגאות כתיב, הוא אחד מהם. יכול להיות שהוא לקח את זה כהתגרות, רק הוא יכול לענות @Skyline קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
i love pancakes 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 19 i love pancakes YourGame Beginner נועם 1 133 הודעות כן אתה צודק. וזה שרושמים עם שגיאות כתיב גם סתם בצחוק זה לא אמור להעליב אני רשמתי בצחוק והוא חשב שזב קשור אליו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Skyline 325 פורסם 2017 במרץ 19 Skyline YourGame Advanced טל 325 188 הודעות אני יסביר לך ככה אתה צוחק אליי במשך יום יום שאני עם טיפה שגיאות כתיב ואתה יודע שזה אזור רגיש אצלי נתתי לך ל120 מכיוון שזה היה הפעם השלישית שלך באותו יום וסתם שתדע שמהיום אבייה נתן לי אישור לכל מי שמיתגרה בי בחלק הזה לתת לו באן אם אתה רוצה להשיך להיתגרות ולהציק תהנה אבל תדע שיש לזה השלכות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
i love pancakes 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 19 i love pancakes YourGame Beginner נועם 1 133 הודעות אסביר* עליי* להמשיך* אני לא מתכוון להתגרות בך או משהו פשוט תלמד עברית תראה שאתה כותב עם שגיאות כתיב זה בסדר אבל שמישהו אחר רושם עם שגיאות כתיב זה לא בסדר משהו נדפק לכם במוח? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 במרץ 19 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות אני רואה שהתלונה ממש מתקדמת אז @NadavOhana בהצלחה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במרץ 19 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות הוא ביקש ממך להפסיק כמה פעמים ואתה ממשיך, אם אדמין (גם שחקן רגיל) ביקש ממך להפסיק לעשות משהו שפוגע בזולת אז אתה צריך להקשיב לו, אל תנסה להתחכם. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.