Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 18 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות (נערך) שם מגיש ההצעה: SinewyKhan211 תאריך הגשת ההצעה:18/3/2017 הצעה לשרת: (שם השרת) גייל,פאן וכל שרת שיש בו קרדיטים בקהילה. פירוט על ההצעה: יש שרתים בקהילה שמקבלים בהם קרדיטים בזמן שמשחקים,עם הקרדיטים אתם יכולים לקנות דברים מהחנות קרדיטים. בחנות קרדיטים יש כל מיני הצעות,ביניהן יש הצעה לכותרות (titles),שאתה נכנס לשם יש לך כל מיני כותרות כמו - animeboy,bot,scripter ועוד. לכל כותרת יש מחיר של כמות קרדיטים משלה. את הכותרת תראו בצאט ליד השם שלכם שתכתבו הודעה. הכותרת הכי יקרה כרגע היא הanimeboy - היא עולה 18000 קרדיטים. מה שאני מציע בעצם זה שב30000 קרדיטים או 25000 קרדיטים תיהיה אפשרות נוספת לכותרת,שבה תוכלו לכתוב מה שאתם רוצים נגיד - the global kid. ובנוסף תוכלו לבחור באיזה צבע יהיה הכותרת,צבעוני,אדום,ירוק ועוד... מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: אני חושב שההצעה שלי טובה מכיוון שהיא תגרום ליותר אנשים לחסוך קרדיטים לכותרת,רוב השחקנים חוסכים קרדיטים קודם כל לסקינים בT או בCT וזה יוכל לעזור ובנוסף לגרום לשחקן לכתוב את מה שהוא רוצה בכותרת שלו מבלי לכתוב רק את הכותרות שהחנות מציעה לו. קישור לפלאגין (במידה ויש): אין הערות: אין נערך 2017 במרץ 18 על ידי SinewyKhan211 הוספת סקר שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 24 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות up! שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ofek.sharabi 12 פורסם 2017 במרץ 24 ofek.sharabi משתמש רשום אופק שרעבי 12 294 הודעות כלכך +1! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Lay 105 פורסם 2017 במרץ 24 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות אהבתי תרעיון אבל אז מישהו יכול לפרסם ככנ קהילה לפרסם פרטים או לקלל אנשים רק בעזרת הטייטל אפשר לעשות שזה.יהיה ככה אבל שזה יעבור אישור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gilronen 732 פורסם 2017 במרץ 24 gilronen יו"ר הקהילה גיל 732 1.5k הודעות הולכת בקרוב להתווסף חבילת תרומה של זה, תורם של כמה דולרים יוכל לקבל לחודש\חודשיים איזה תת ניק שהוא רוצה, בקרוב פרטים נוספים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 24 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות לפני 50 דקות kyuubi2 אמר: אהבתי תרעיון אבל אז מישהו יכול לפרסם ככנ קהילה לפרסם פרטים או לקלל אנשים רק בעזרת הטייטל אפשר לעשות שזה.יהיה ככה אבל שזה יעבור אישור. כן רעיון טוב,אבל אפשר גם לעשות שאם אדמין רואה שמישהו כתב משהו לא מתאים אז הוא יכול להוריד לו את התת ניק הזה וזה יהיה בזבוז קרדיטים. לפני 1 שעה ofek.sharabi אמר: כלכך +1! שמח שאהבת :) לפני 20 דקות gilronen אמר: הולכת בקרוב להתווסף חבילת תרומה של זה, תורם של כמה דולרים יוכל לקבל לחודש\חודשיים איזה תת ניק שהוא רוצה, בקרוב פרטים נוספים סבבה מחכה לראות איך זה יהיה! שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו