Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 15 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות שם מגיש התלונה: םינותחת-ןטפק BlueCat SteamID:STEAM_1:0:171335183 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): גאג השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: גייל האדמין שביצע את ההרחקה: QuickTime אורך ההרחקה: 20 סיבת ההרחקה: SPAM תיאור המקרה: http://steamcommunity.com/id/shahar3690/screenshot/171540452670622534 יש עידכון חדש לחנות כולם רוצים קרידיטים שחף נכנס לשרת ביקשתי קרידיטים 2 הודעות מקבל גאג על ספאם הוכחות ( במקרה ויש) סורס באן https://csgo.yourgame.co.il/index.php?p=commslist&searchText= STEAM_1%3A0%3A171335183&Submit=Search @NadavOhana @Dark נ.ב QuickTime אומר לי שאם אני יגיד את שמו הפרטי בשרת אני יקבל באן... מישהו יכול להגיד לו שמותר לקרוא לו בשמו בפרטי אני מתלונן על קטנות כי נמאס לי לקבל סתם גאג או עוד מיוט עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 17 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות (נערך) שם מגיש התלונה: םינותחת-ןטפק BlueCat SteamID:STEAM_1:0:171335183 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: סקליין קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: אין :( תאריך המקרה: 17.3.2017 תיאור המקרה: מאסטר אמר ללכת לסולם סקליין ועוד חמש הלכו לראנדומלי הסיטי הרגו את הארבע והתחילו להרוג את סקליין ואז הרגו את המורד וסקליין הגיע לאלאר היה צריך להרוג אותו אבל הוא אדמין כול יכול כי הוא אמר שאסור להרוג ואם יהרגו זה סיטי באן זה כמו שישחקו טאור אחד לא יקפוץ וכול השאר ימותו ואז האחד שלא קפץ יקבל אלאר אני לא מבין למה אדמין חושב שהוא יכול להמציא חוקים או לאיים בסיטי באן הוכחות תומכות: http://plays.tv/video/58cc578ac6e40403a1/fdfdf הערות: אין בקיצור הוא היה צריך למות כמו האחרים (יש עוד הוכחת שזה המיני מפ תראו שהרגו על זה) @NadavOhana @Evya M @Dark נערך 2017 במרץ 17 על ידי shahar3690 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 18 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות שם מגיש התלונה: םינותחת-ןטפק BlueCat SteamID: STEAM_1:0:171335183 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: סקליין קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: אין תאריך המקרה: 18.3.2017 תיאור המקרה: הוא מנצל באגים והוא הביא לי על זה באן ועשה את זה בעצמו הוכחות תומכות: http://steamcommunity.com/id/shahar3690/screenshot/171540560009651528 הערות: @NadavOhana @Evya M עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Johnny 650 פורסם 2017 במרץ 18 Johnny מנהל האתר . 650 1.7k הודעות לפני 9 דקות shahar3690 אמר: UP עברו רק 2 שעות, למה אתה מקפיץ? אנחנו לא 24 שעות על המחשב ושים לב מה השעה עכשיו. אם לא יגיבו לך תוך 24 שעות תגיב שוב. - איחדתי את כל האשכולות שלך יחד. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Skyline 325 פורסם 2017 במרץ 18 Skyline YourGame Advanced טל 325 188 הודעות לפני 34 דקות shahar3690 אמר: שם מגיש התלונה: םינותחת-ןטפק BlueCat SteamID: STEAM_1:0:171335183 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: סקליין קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: אין תאריך המקרה: 18.3.2017 תיאור המקרה: הוא מנצל באגים והוא הביא לי על זה באן ועשה את זה בעצמו הוכחות תומכות: http://steamcommunity.com/id/shahar3690/screenshot/171540560009651528 הערות: @NadavOhana @Evya M טוב בוא בנתיים אני יענה לך מכיוון שדארק בפולין ואבייה בטיול שנתי דבר ראשון לא ידעתי שזה ניצול באג דבר שני זה היה בול לשנייה דבר שלישי לא נתתי לך באן על זה בנתיים תחכה עם זה עד שמנהלי השרת יחזרו שבוע טוב ושבת שלום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 18 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 4 דקות Skyline אמר: טוב בוא בנתיים אני יענה לך מכיוון שדארק בפולין ואבייה בטיול שנתי דבר ראשון לא ידעתי שזה ניצול באג דבר שני זה היה בול לשנייה דבר שלישי לא נתתי לך באן על זה בנתיים תחכה עם עד שמנהלי השרת יחזרו שבוע טוב ושבת שלום שנייה אחת זה עדיין ניצול עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 במרץ 18 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות לפני 33 דקות Skyline אמר: טוב בוא בנתיים אני יענה לך מכיוון שדארק בפולין ואבייה בטיול שנתי דבר ראשון לא ידעתי שזה ניצול באג דבר שני זה היה בול לשנייה דבר שלישי לא נתתי לך באן על זה בנתיים תחכה עם זה עד שמנהלי השרת יחזרו שבוע טוב ושבת שלום אי ידיעת החוקים אינה פוטרת מעונש. תלמד לפני שאתה מחלק עונשים על ימין ועל שמאל. Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 במרץ 18 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לגבי התלונות אני אדבר עם מנהלי השרת שיטפלו בנושא. 3 תלונות מוצדקות. לפני 49 דקות Bumps אמר: אי ידיעת החוקים אינה פוטרת מעונש. אם מדברים על זה להבא שלא יקרה ננעל! לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.