Bumps 151 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 17 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות שם מגיש התלונה: Bumps - Aviv SteamID: אין צורך. שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: $kyline קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: http://steamcommunity.com/id/5555555555555A/ תאריך המקרה: 17/3/2017 תיאור המקרה: הרגתי את סקיילין בטעות, לאחר ראונד הוא קיבל VIP, חוקי ה VIP היו פריסטיל בתא ופותח מיק עד שהם נשארים 2 מת. כמובן שסקיילין היה חייב לדבר כאשר הם היו 4 אז הרגתי אותו והוא החליט שאסור לי להגיד ל VIP פותח מיק מת עד שהם 2 והביא לי סיטיבאן ליומיים ואחר כך קיצר ל 700. לטענתו חוק 23 (23.לטרור מותר לדבר כאשר נשארו 4 בחיים, במידה והטרור יפריע למהלך המשחק ניתן יהיה להרוג אותו. ) אומר שמותר לו ולטענתי חוק 3 (3. ה-CTs חייבים להגיד חוקי VIP אחרת ה VIP יוכל לעשות מה שהוא רוצה עד לרגע בוא הוא מורד. תוכלו להגיד גם איפה להיות שלא יוכל למרוד לכם.) אומר שמותר לי להגביל אותו ולא כמו הטרור. מה גם שהזמן מוגזם בהחלט וזה אך ורק בגלל שהוא שונא אותי. הוכחות תומכות: http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/155777951179485380/5B04C42DE08496AB7852F003512825C339EA5448/ הערות: בנוסף לתלונה זו, האדמין הנ''ל לא מפסיק לנצל גישות ולדבר כשהוא מת. הערות נוספות : האדמין הנ''ל מחפש אותי על כל דבר (וכשמחפשים לא משנה את מי מוצאים) הוא נותן לי עונשים מוגזמים. @n0nstop @NadavOhana Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 במרץ 17 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות @NadavOhana הייתי בשרת אבל אני לא בטוח האם החוק הזה נכון, מותר להגביל VIP לדבר עד שיש שתיים חיים? המנהלי שרת וההנהלה יתנו לך תשובה נכונה, תחכה לבנתיים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 17 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות לפני כעת Senor אמר: @NadavOhana הייתי בשרת אבל אני לא בטוח האם החוק הזה נכון, מותר להגביל VIP לדבר עד שיש שתיים חיים? המנהלי שרת וההנהלה יתנו לך תשובה נכונה, תחכה לבנתיים. גם אם מותר וגם אם אסור, כל עוד אין חוק כתוב שאסור אין לו אפשרות לתת לי סיטיבאן כי זה יחשב להמצאת חוקים כמו שהוא תמיד עושה. Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Pablo 1 פורסם 2017 במרץ 17 Pablo חדש/ה ב־YourGame חטוב 1 42 הודעות +1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2017 במרץ 17 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות אביב אתה יודע שאני אוהב אותך אבל אתה מתחכם רצח.. חוק 23 הוא מבטל את זה שסיטי יגידו לטרור כאשר הם 4 שאסור להם לפתוח מיק, וה vip הוא חלק מהטרור. אם דבר זה לא מובן אני אוסיף את זה לחוקים. אפשר לנעול. התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במרץ 17 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לפני 5 דקות Evya M אמר: אביב אתה יודע שאני אוהב אותך אבל אתה מתחכם רצח.. חוק 23 הוא מבטל את זה שסיטי יגידו לטרור כאשר הם 4 שאסור להם לפתוח מיק, וה vip הוא חלק מהטרור. אם דבר זה לא מובן אני אוסיף את זה לחוקים. אפשר לנעול. ענו לך, ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.