Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 15 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות שאני קללתי בפרטי את OYC קיבלתי באן לשבוע... אבל שמישהו מקלל שחקן רגיל לא אדמין הוא לא מקבל באן ? קללתי את OYC קיבלתי באן לשבוע לפני חודש בערך אבל ששחקנים רגלים מקללים שחקנים רגילים הם לא מקבלים באן? ואתם רואים זה קללות רציניות ולא סתם קללות רגילות מה הקטע? @DMatriX @n0nstop עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 15 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות http://prnt.sc/ekfe8v עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2017 במרץ 16 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לפני 17 שעות shahar3690 אמר: שאני קללתי בפרטי את OYC קיבלתי באן לשבוע... אבל שמישהו מקלל שחקן רגיל לא אדמין הוא לא מקבל באן ? קללתי את OYC קיבלתי באן לשבוע לפני חודש בערך אבל ששחקנים רגלים מקללים שחקנים רגילים הם לא מקבלים באן? ואתם רואים זה קללות רציניות ולא סתם קללות רגילות מה הקטע? @DMatriX @n0nstop אתה לא מתבייש אה? קיללת את אבא שלי ואתה יודע בדיוק מה המצב שלו נכה בבית חולים אחרי תאונה. אין לך כבוד. מבקש ממכם מנהלים יקרים לטפל בו. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2017 במרץ 16 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לפני 48 דקות doron אמר: כל הקטע שהוא לא ידע אתזה גם אני לא ידעתי אתזה לפני המקרה .הוא ידע וויתרתי לו בפעם הראשונה והוא העז לקלל שוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במרץ 16 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות כל מי שלא קשור לתלונה, ממליץ לעיין בנעוצים לפני שאתם מגיבים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 16 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 38 דקות oYc אמר: .הוא ידע וויתרתי לו בפעם הראשונה והוא העז לקלל שוב אני מדבר על המקרה שקרא פעם לא קללתי שוב אני רק אומר על התלונות בפרטי של הקללות של חרבוש וD4X עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 16 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 1 שעה oYc אמר: אתה לא מתבייש אה? קיללת את אבא שלי ואתה יודע בדיוק מה המצב שלו נכה בבית חולים אחרי תאונה. אין לך כבוד. מבקש ממכם מנהלים יקרים לטפל בו. לא קללתי שוב תראה את התלונות בפורום של הקללות בפרטי מאכלים מוות וסרטן וכו דורון וD4X והקהילה אומר אין מה לעשות (בלוק בסטים) אז אני לא מבין למה קיבלתי באן והם לא מקבלים באן על קללות בפרטי עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במרץ 16 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות האשכול ננעל בשביל לא ליצור ספאם, ההנהלה תגיב בהקדם האפשרי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.