doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 15 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה:דורון SteamID: שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: חרבן קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:http://steamcommunity.com/profiles/76561198113658140/ תאריך המקרה: היום תיאור המקרה: פרוטקציות לאופק לפי הרקורד רואים שאני קפצתי ראשון הוכחות תומכות: הערות: הערה יש בעיה בסאונד אז שומעים אותו בדיילי נערך 2017 במרץ 15 על ידי doron קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
harban 5 פורסם 2017 במרץ 15 harban YourGame Beginner bar 5 79 הודעות אוקיי תשמע אני ראיתי מה שראיתי אתה לא יכול לראות את הנקודת מבט שלי אני לא חבר של אופק אנחנו פשוט שחקני גייל רגילים נקודה חרבן. הבחירה שלך לראשות המועצה!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 15 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות לפני כעת harban אמר: אוקיי תשמע אני ראיתי מה שראיתי אתה לא יכול לראות את הנקודת מבט שלי אני לא חבר של אופק אנחנו פשוט שחקני גייל רגילים נקודה זה הבדל גדול מידי בשביל פינג ולא היה לך לאגים אז ראית אתזה כמו שאני ראיתי אתזה אז שתוק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
harban 5 פורסם 2017 במרץ 15 harban YourGame Beginner bar 5 79 הודעות טוב בוא נראה מה האדמינים האלה יגידו אני אמרתי את התגובה שלי חרבן. הבחירה שלך לראשות המועצה!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 18 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות Up קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
i love pancakes 1 פורסם 2017 במרץ 18 i love pancakes YourGame Beginner נועם 1 133 הודעות @NadavOhana @Dark @Evya M @n0nstop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Lay 105 פורסם 2017 במרץ 18 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות המממ אין כרגע מנהלי שרת שיטפלו בתלונה אבל אפשר לפנות להנהלה הגבוהה. @NadavOhana @n0nstop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 במרץ 18 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות יש לך רקורד יותר טוב? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 18 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות לפני 19 דקות NadavOhana אמר: יש לך רקורד יותר טוב? רואים ברקורד הזה בברור שאני קפצתי ראשון קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו