Bumps 151 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 15 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה: Bumps - Aviv SteamID: STEAM_1:0:169543088 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: Skyline קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: XXX תאריך המקרה: 15/03/17 14:23 תיאור המקרה: רשמתי "סקיילין" " אתה לא הנבחר מפה הבאה" בגלל שהיה RTV בראונד הראשון והוא אמר שהוא יהיה הנבחר במפה הבאה, אמרתי לו שהוא טועה ועל כך קיבלתי גאג, רואים שהאדמין עצבני על משהו אבל לא נראה לי הגיוני שהוא בא ומוציא עלי את העצבים שלו. נכנסתי עם השם "יש לי זין גדול" והוא ביקש לשנות רק בגלל שיש לו משהו נגדי, שינתי ל "I Have Big Dick" ולא היה לו כלום להגיד... סתם מחפש אותי. הוכחות תומכות: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=883985229 הערות: לא אכפת לי בכלל מהעונשים, אני מתלונן על העיקרון ועל זה שלא נראה לי שאדמינים יכולים לעשות מה שבז** שלהם. נערך 2017 במרץ 15 על ידי Bumps Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 15 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות (נערך) UP נחמד לדעת שאתם מתייחסים לתלונות. נערך 2017 במרץ 16 על ידי Bumps Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 16 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות UP Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 במרץ 16 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות @NadavOhana @Evya M @Dark @n0nstop עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 במרץ 16 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אדבר עם האדמין לגבי התלונה הזאת. תודה על התלונה. ננעל. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.