Usopp 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 14 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות אתמול קניתי את ה טייטל ~star~ ב 15000 והוא צהוב ומכוער ולא אהבתי אותו חשבתי שהוא יהיה יפה כי הוא עולה כלכך הרבה מכרתי אותו אבל אני עדיין מבואס בגלל ה7500 האחרים. אתם יכולים בבקשה להחזיר לי אותם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Usopp 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 15 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות @Senor @n0nstop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2017 במרץ 15 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות אתה יכול למכור.. חוץ מיזה אין החזרת כרדיטים עוד משהו או שאפשר לנעול? via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Usopp 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 15 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות לפני 1 שעה n0nstop אמר: אתה יכול למכור.. חוץ מיזה אין החזרת כרדיטים עוד משהו או שאפשר לנעול? מכרתי אותו אבל זה עולה 15000 זה אמור להיות יפה ולא בצבע של השם שלי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו