Kyllo 16 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 13 Kyllo YourGame Beginner איתי 16 79 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה:Shinji SteamID: STEAM_1:0:14229864 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):מיוט+גאג השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: האדמין שביצע את ההרחקה:Kyuubi אורך ההרחקה:90:00 סיבת ההרחקה:קיובי מאדים בדברים שלא עשיתי ומאמין לסיטי כי הוא אוהב אותם תיאור המקרה:הסיטי זרק עליי גלוק ואז הוא הרג אותי שזרקתי עליו בחזרה. נערך 2017 במרץ 13 על ידי 111patrick Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Lay 105 פורסם 2017 במרץ 13 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות https://csgo.yourgame.co.il/index.php?p=commslist&advSearch=STEAM_1:0:142298646&advType=steamid&Submit 1. נתתי לך רק גאג 2. הגאג היה ל30 דקות לא תשעים. 3. מה הקשר למה שהסיטי אמרו לגאג (ודרך אגב אני חייב להאמין להם ואם אתה אומר שהם משקרים אתה מוזמן להעלות רקורד) 4. אולי אתה לא יודע למה הגאג אז אני אפרט לך רשמת " לקיובי יש זין קטן בינוני גדול מינטורי או חלקיקי?" או משהו כזה לא ממש זוכר סורי שהתערבתי פשוט רציתי לספר את הצד שלי בסיפור. @Dark @NadavOhana @n0nstop @Evya M קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2017 במרץ 14 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות דבר ראשון התלונה לא נכונה דבר שני צריך הוכחה שתצדיק אותך כי כרגע זה מילה כנגד מילה דבר שני קיובי אמר את דבריו, אפשר לנעול המשך שבוע סבבה התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 במרץ 14 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 10 שעות kyuubi2 אמר: https://csgo.yourgame.co.il/index.php?p=commslist&advSearch=STEAM_1:0:142298646&advType=steamid&Submit 1. נתתי לך רק גאג 2. הגאג היה ל30 דקות לא תשעים. 3. מה הקשר למה שהסיטי אמרו לגאג (ודרך אגב אני חייב להאמין להם ואם אתה אומר שהם משקרים אתה מוזמן להעלות רקורד) 4. אולי אתה לא יודע למה הגאג אז אני אפרט לך רשמת " לקיובי יש זין קטן בינוני גדול מינטורי או חלקיקי?" או משהו כזה לא ממש זוכר סורי שהתערבתי פשוט רציתי לספר את הצד שלי בסיפור. @Dark @NadavOhana @n0nstop @Evya M ענה לך. לפעם הבאה תביא הוכחות תומכות. ואל תשקר כי לבסוף נדע זאת. ננעל. וקיובי להבא להגיד למנהל שלך לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.