Senor 189 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 13 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות הקבוצה האגדית Ninjas in pyjamas היום עשתה שינוי ברואסטר של הקבוצה, השחקן "Jacob 'pyth' Morujärvi" ככל הנראה עזב את הקבוצה ובקרוב ככל הנראה יכניסו את ה AWPER המשוגע, drakeN למי שלא מכיר את William "draken" Sundin הוא סטרימר, ושיחק ב Epsilon סרטון Highlight קצר : הRoaster כרגע : Richard "Xizt" Landström Patrik "f0rest" Lindberg Christopher "GeT_RiGhT" Alesund Adam "friberg" Friberg William "draken" Sundin הכתבה נלקחה מ Flickshot כאן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 במרץ 13 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות תע"ה לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במרץ 13 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות מקווה שזה יעשה טוב לקבוצה, אני מתגעגע לימים הטובים שלהם תודה על הפרסום! נ"ב: וואו העריכה של הסרטון ממש מגניבה הוא קיבל את הסאב שלי :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2017 במרץ 13 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות תודה על הפרסום זוהי עבודה שלי לדווח על זה אבל זה בסדר אחלה כתבה נ.ב מה Roaster אתה מתכוון toaster? חחח זה roster "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו