Xiron 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 13 Xiron משתמש רשום 11 19 הודעות שם מגיש התלונה:Shirkan SteamID:STEAM_0:0:100437448 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:TTT האדמין שביצע את ההרחקה:Igorus אורך ההרחקה:1day סיבת ההרחקה:הריגת טרייטור כאשר הייתי טרייטור תיאור המקרה: אני הייתי טרייטור וגם איגור היה טרייטור אז התחלתי להרוג ובטעות הרגתי אותו ולא הבנתי שהרגתי אותו אז שאלתי הוא הסביר לי שהרגתי אותו ואמרתי שבטעות ושלא ידעתי שיש פרינדלי פייר והוא נתן לי באן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 במרץ 13 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות @MetalHead @KnifeSkrops אתה שחקן חדש כנראה, אני בטוח ששני המנהלים יכולים לדבר איתך ולקצר לך את הבאן. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2017 במרץ 13 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות הבאן ירד, אפשר לנעול. "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במרץ 13 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.