Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 13 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה:Mega4U SteamID: סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):ban השרת שבו הוא קיבל את ההרחקהjail: האדמין שביצע את ההרחקה:סטיב אורך ההרחקה:2 ימים סיבת ההרחקה: מפרסם תיאור המקרה: היום קיבלתי באן על פירסום ואני רוצה לראות איזה שם הזכרתי ודבר שני שאני רוצה להגיד: יש לכם בקהילה עבריין מיקלדת מפחיד פשוט סתכלו http://prnt.sc/ejhcs7 הוא גם רוצה לחפש אותי באגרון ולהשביט לי תאינטרנט הוכחות ( במקרה ויש) http://prnt.sc/ejhcs7 נערך 2017 במרץ 13 על ידי Mega4U קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 13 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות הוא מקלל את כולם בקללות מוגזמות ומאיימם לא יודע למה הוא עוד פה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 13 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות והוא מקלל גם את @oYc http://prntscr.com/ej5rf4 זה בפרופיל של oyc רק הוא מחק כי זה לא נעים (גם אני הייתי עושה כך) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 13 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות @n0nstop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 במרץ 13 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות @Mega4U אני לא יודע מה קשור ה-ScreenShot לתלונה. אבל אני יכול להמליץ לך על לחסום את השחקן לא יותר מזה. אם זה ממשיך אנא פנה למשטרה. אבל אפשר הוכחות של האדמין? כי אני לא מבין מה קשור ה-ScreenShot לתלונה הזאת. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2017 במרץ 13 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לפני 3 דקות NadavOhana אמר: @Mega4U אני לא יודע מה קשור ה-ScreenShot לתלונה. אבל אני יכול להמליץ לך על לחסום את השחקן לא יותר מזה. עם זה ממשיך אנא פנה למשטרה. אבל אפשר הוכחות של האדמין? כי אני לא מבין מה קשור ה-ScreenShot לתלונה הזאת. השחק הנ"ל מפרסם את כל הפרטים עליו איפה הוא גר איפה הוא חי איפה הוא הולך ואיך קוראים לו ולמשפחה שלו כי הוא חש גאנגסטאר ופשוט מפרסם פרטים שהוא גר בקריית מלאכי ותבואו אליי ונותן כתובות . קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 במרץ 13 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות תתן לו בלוק וזהו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 במרץ 13 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 2 דקות Dark אמר: תתן לו בלוק וזהו לפני 20 דקות NadavOhana אמר: @Mega4U אני לא יודע מה קשור ה-ScreenShot לתלונה. אבל אני יכול להמליץ לך על לחסום את השחקן לא יותר מזה. אם זה ממשיך אנא פנה למשטרה. אבל אפשר הוכחות של האדמין? כי אני לא מבין מה קשור ה-ScreenShot לתלונה הזאת. ננעל. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 במרץ 13 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות ולגבי כל מי שלא קשור לאשכול הזה. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.