tairrradi1 5 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 13 tairrradi1 חדש/ה ב־YourGame תאיר 5 2 הודעות אהלן אני זה שכביכול קבל באן על נציאזם ורציתי להגיד את הצד שלי בסיפור נכנסתי עם שתי חברים לשרת ורצינו להתחיל לשחק לאחר מכן הסיטי (כל קלאן "נודר") התחיל להקריא חוקים אני וחבריי בקשנו שיגידו לאט יותר כי לא הבנו מה שהם אמרו גם בצאט וגם במיק ואז החליטו להרוג אותנו כל סיבוב חבר שלי החליט לפתוח עם בדיחות היטלר ואז כל הקלאן שלהם יצא עליו במיוחד D4X או משהו כזה עם "הלוואי אמא שלך תקבל בתחת מהיטלר" "אני מאחל לאמא שלך כל מחלה שיש בעולם ושתמות עכשיו" והיתרון שלהם בסיטי זה שאני כותב בצאט והם פותחים את הפה במיקרופון ולי אין דרך להוכיח והם פשוט עשו לנו ABUSE בתור כמו נאצים וזה לא פייר שאנחנו הוענשנו והם לא .. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 במרץ 13 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות תקשיב הם שלחו לנו תמונות וסרטונים את מה שאתם עשיתם אם אתה רוצה שהם גם יענשו שלח לנו גם רקורדים כמוהם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
tairrradi1 5 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 13 tairrradi1 חדש/ה ב־YourGame תאיר 5 2 הודעות לפני 23 דקות Dark אמר: תקשיב הם שלחו לנו תמונות וסרטונים את מה שאתם עשיתם אם אתה רוצה שהם גם יענשו שלח לנו גם רקורדים כמוהם מאיפה אני אביא לך רקורד שנכנסתי לשרת הייתי צריך להתכונן לירידות ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
fl0sha 8 פורסם 2017 במרץ 13 fl0sha חדש/ה ב־YourGame אייל 8 38 הודעות שמע אני זה fl0sha לא התחלנו להרוג אותכם ולא כלום באתם ישר לשרת ואז חבר שלך התחיל לרדת עלינו ואז הוא התחיל לערב את הנאציזם זה נושא מאוד רגיש ואסור לצחוק על דבר כזה אז מגיע לך ותהנה מהבאן! אגב טוב שלא באת חדש לגייל אתה מתחיל לרדת על הקלאן שלנו ומתחיל לקלל אותנו כשאנחנו וותיקים כבר בשרת . קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
harban 5 פורסם 2017 במרץ 13 harban YourGame Beginner bar 5 79 הודעות (נערך) היי אני חרבן ואני אומר לך שאתה מתחיל לקלל ואתה באת חדש לגייל ויורד על נאציזם ועל היטלר אז פעם אחרונה שלך ותישא בתוצאות נערך 2017 במרץ 13 על ידי harban חרבן. הבחירה שלך לראשות המועצה!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו