?????? 172 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 13 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות שם מגיש התלונה: Mister SteamID: STEAM_0:1:182553647 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: ParaDox קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: אמור להיות לכם הוא אדמין תיאור המקרה:תאריך המקרה: אני שאלתי מה השם משפחה שלו ואז הוא ענה את השם משפחה שלי הוכחות תומכות: מעדיף לשלוח בפרטי הערות: WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 14 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות אשמח לתגובה לא אחרי שנה וחצי WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
BugMS 20 פורסם 2017 במרץ 14 BugMS YourGame Advanced 20 151 הודעות אני לא אמור להתערב אבל תתייג אותם מנהל שרת הRetakes קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Haim 561 פורסם 2017 במרץ 14 Haim YourGame Average חיים 561 1.8k הודעות @NadavOhana @n0nstop @ParaDoX בברכה, חיים רפאל. " שינוי לא יבוא אם אנחנו נחכה לאדם אחר או זמן אחר. אנחנו האדם שחיכינו לו. אנחנו השינוי שאנחנו מחפשים. ' "מוטב להיות שנוא בגלל מי שאתה, מאשר להיות אהוב בזכות מי שאינך." "הפחד הגדול ביותר בעולם הוא הפחד מהדעות של אחרים וברגע שאתה מפסיק לפחד מהעדר, אתה כבר לא כבשה, אתה הופך להיות אריה. שאגה אדירה מתעוררת בלבך, שאגה של חופש." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 במרץ 14 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות שלח לי בפרטי בבקשה את ההוכחות. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 14 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות שולח לך בפורום בפרטי WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.