Shtiler 9 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 13 Shtiler ללא אישור במייל 9 14 הודעות שם מגיש ההצעה: qwerty {גיא} תאריך הגשת ההצעה: 13.3 הצעה לשרת: (שם השרת) DeathRun פירוט על ההצעה: קרדיטים וסקינים מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: כולם אווהבים קרדיטים קישור לפלאגין (במידה ויש): הערות: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 פורסם 2017 במרץ 13 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות הייתי מציע להוסיף סקר . בנוגע להצעה +1 בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 במרץ 13 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני 5 דקות ™cactus אמר: הייתי מציע להוסיף סקר . בנוגע להצעה +1 בשביל מה סקר... יש אשכול כזה. NICE SPAM קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 במרץ 13 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות תגיש כאן. ננעל. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.