Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 13 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות שם מגיש התלונה:Mega4U SteamID: סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): gag השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:jail האדמין שביצע את ההרחקה:skyline אורך ההרחקה:60 סיבת ההרחקה:mitgare תיאור המקרה: היום בגייל כתבתי לסקיילין אטה תוב? והוא החליט שאני בא לכתוב את זה נגדו מה לעשות אני כיתה ו ולא יודע ליכתוב טוב אז למה הוא חושב שכולם נגדו? זה שהוא לא יודע עברית אז זה לא אומר שכולם נגדו גם אני לא יודע עברית הוכחות ( במקרה ויש)http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=882813337 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 במרץ 13 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות אתה משקר? אתה יודע לכתוב טוב מאוד בעברית מתי שצריך ומתי שסקילין מגיע לשרת פתאום אתה לא יודע עברית ומתגרה בוא על בסיס יומי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 13 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות גם אתה טועה בעברית ולמה הוא חושב שזה נגדו? נגיד יצא לי שגיעה? אז מה גאג? טוב אז תעשו בגרות בעברית או שאתם בpgag קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 במרץ 13 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות לפני 21 דקות Mega4U אמר: גם אתה טועה בעברית ולמה הוא חושב שזה נגדו? נגיד יצא לי שגיעה? אז מה גאג? טוב אז תעשו בגרות בעברית או שאתם בpgag אולי תפסיק להתחכם ולהיות חכמולוג? ותשחק בכיף בלי לעצבן אדמינים.ככה יהיה יותר כיף לך ולהם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 13 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות לפני כעת Dark אמר: אולי תפסיק להתחכם ולהיות חכמולוג? ותשחק בכיף בלי לעצבן אדמינים.ככה יהיה יותר כיף לך ולהם אני לא מבין למה זה לשעה כי כתבתי בשגיעות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 13 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות עכשיו נתתם לי לעוד שעה? על מה ולמה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 במרץ 13 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות לפני 3 דקות Mega4U אמר: אני לא מבין למה זה לשעה כי כתבתי בשגיעות ביגלל השקרים שאתה רושם פה הגג הוארך לשעתיים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 13 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות על משקר רילי? איפה אני משקר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 במרץ 13 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות טוב די עם השטויות האלה אתה יודע טוב מאוד עברית ופעם הבאה שאתה תתגרה בו זה לא יהיה גאג אלה באן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.