wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 12 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות (נערך) קרינג' נערך 2022 במאי 31 על ידי wagreN "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 פורסם 2017 במרץ 12 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות לפני 1 שעה KnifeSkrops אמר: שלום, לכל מי שלא מכיר אותי שמי הוא שוהם ואני כרגע משחק בכל מיני פאגים פייסאיט טורנירים וכו... לאחרונה שמתי לב שקוראים לי מתנשא ושאני מציק ושאני טוקסיק לכן החלטתי את הדבר הבא 1. אתחיל להיות שקט תמיד רק אינפו ולא יותר. 2. לא להתעצבן על שחקנים 3. לא להגיד לשחקנים מה לעשות אני מעונין לפתוח דף חדש עם כל הקהילה הישראלית סליחה... תודה שקראתם את זה, שוהם אללה שוהם יזיין של ערומות חחחח בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 פורסם 2017 במרץ 13 Nah מורחקים 294 548 הודעות הnew year resolutions שלך טיפה באיחור קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 פורסם 2017 במרץ 13 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני 16 שעות ™cactus אמר: אללה שוהם יזיין של ערומות חחחח cringe עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Usopp 67 פורסם 2017 במרץ 13 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות לפני 18 שעות KnifeSkrops אמר: שלום, לכל מי שלא מכיר אותי שמי הוא שוהם ואני כרגע משחק בכל מיני פאגים פייסאיט טורנירים וכו... לאחרונה שמתי לב שקוראים לי מתנשא ושאני מציק ושאני טוקסיק לכן החלטתי את הדבר הבא 1. אתחיל להיות שקט תמיד רק אינפו ולא יותר. 2. לא להתעצבן על שחקנים 3. לא להגיד לשחקנים מה לעשות אני מעונין לפתוח דף חדש עם כל הקהילה הישראלית סליחה... תודה שקראתם את זה, שוהם סופסוף תפסיק להגיד לי להפסיק לקנות AWP קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 פורסם 2017 במרץ 13 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות (נערך) לפני 18 שעות KnifeSkrops אמר: שלום, לכל מי שלא מכיר אותי שמי הוא שוהם ואני כרגע משחק בכל מיני פאגים פייסאיט טורנירים וכו... לאחרונה שמתי לב שקוראים לי מתנשא ושאני מציק ושאני טוקסיק לכן החלטתי את הדבר הבא 1. אתחיל להיות שקט תמיד רק אינפו ולא יותר. 2. לא להתעצבן על שחקנים 3. לא להגיד לשחקנים מה לעשות אני מעונין לפתוח דף חדש עם כל הקהילה הישראלית סליחה... תודה שקראתם את זה, שוהם יפה שהפנמת. בהצלחה לך ואל תכאס על עצמך גם אנחנו היינו בני 12 נערך 2017 במרץ 13 על ידי Fade Away עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 במרץ 13 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות לפני 14 דקות Fade Away אמר: יפה שהפנמת. בהצלחה לך ואל תכאס על עצמך גם אנחנו היינו בני 12 תכעס You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 פורסם 2017 במרץ 13 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני 23 דקות The Donger אמר: תכעס תתאבד* עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ella 326 פורסם 2017 במרץ 13 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות (נערך) לפני 9 דקות Fade Away אמר: תתאבד* תכאס* נערך 2017 במרץ 13 על ידי ella קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 במרץ 13 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לא קניתי... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ella 326 פורסם 2017 במרץ 13 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות לפני 2 דקות Shtoota אמר: לא קניתי... כן לא שווה לקנות תקנה במקום אחר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 במרץ 13 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני 6 דקות ella אמר: כן לא שווה לקנות תקנה במקום אחר סליחה לא אמינה... אין אחריות. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו