LookAtTheFlickkkkkkk 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 12 LookAtTheFlickkkkkkk חדש/ה ב־YourGame חגי 1 12 הודעות קרואים לי מיסטר קטלה שהתמשתי במקרו לביהופ ולא ידעתי שאסור אני מצטער מאוד אני מבקש שתורידו לי את הבאן אני משחק כבר בערך שלוש שנים או שנתיים ואני מאוד עצוב על שקיבלתי בטן לשלוש חודשיים אני מצטער מאוד קיבלתי את הבאן בשרת הגייל של הקהילה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Karius 23 פורסם 2017 במרץ 12 Karius YourGame Beginner Johnny - 17 - BudyBuilding - Football - Gaming 23 115 הודעות למה שתחשוב שאם תשים ציטים לא תקבל באן? באיזה סרט אתה חי בדיוק? @NadavOhana@n0nstop נודר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 פורסם 2017 במרץ 12 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות לפני 9 דקות Cavani אמר: למה שתחשוב שאם תשים ציטים לא תקבל באן? באיזה סרט אתה חי בדיוק? @NadavOhana@n0nstop שאלה ? למה אתה מתערב הוא ביקש סליחה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LookAtTheFlickkkkkkk 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 12 LookAtTheFlickkkkkkk חדש/ה ב־YourGame חגי 1 12 הודעות זה לא ציטים זה מקרו זה בעכבר גיימינג אם אתה רוצה שאני אסביר לך על זה עוד תן לי תסקייפ שלך תודה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nyrre 37 פורסם 2017 במרץ 12 Nyrre YourGame Beginner kys 37 75 הודעות לפני כעת LookAtTheFlickkkkkkk אמר: זה לא ציטים זה מקרו זה בעכבר גיימינג אם אתה רוצה שאני אסביר לך על זה עוד תן לי תסקייפ שלך תודה קשה לקפוץ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LookAtTheFlickkkkkkk 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 12 LookAtTheFlickkkkkkk חדש/ה ב־YourGame חגי 1 12 הודעות לא קשה ותאמין לי אני עושה ביהופ טוב לא ידעתי שאסור אם הייתי יודע אז לא הייתי עושה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו