Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 12 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה: OJ SteamID: STEAM_0:0:163967830 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: MetalHead קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: יש לכם תאריך המקרה: היום תיאור המקרה: עניתי לEvya לגבי הבאגים בשרת הTTT אמרתי שנכון ושהשרת "חרא". ה"מנהל" נתן לי מיוט לחצי שעה על זה שאני אומר את הדעה שלי שממש לא אסורה להבעה. ואז שאני אמרתי לו באדמין צאט שאין חוק כזה ושהוא פאקינג מנהל והוא אמור לדעת הוא נותן לי באן על "מקלל" אדמין. שממש לא קיללתי אף אחד. הוכחות תומכות: הערות: נערך 2017 במרץ 12 על ידי Fade Away עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2017 במרץ 12 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות Fucking manager = מנהל מזויין בנוסף לזה אתה מתגרה בו "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 במרץ 12 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות אפשר לראות ברקורד שאמרת חרא שרת וזה לא פעם ראשונה שאתה אומר משהו רע על השרת והזהרתי אותך כבר זה הסיבה למיוט. והסיבה לבאן כבר ניתנה לפני 1 דקה KnifeSkrops אמר: Fucking manager = מנהל מזויין לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 12 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני כעת KnifeSkrops אמר: Fucking manager = מנהל מזויין בנוסף לזה אתה מתגרה בו גם לא קשור. והתרגום לעברית יהיה ואתה מנהל לעזעל= and youre a fucking manager. אתה לא מבין אנגלית אל תגיב. עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 12 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות (נערך) לפני 1 דקה MetalHead אמר: אפשר לראות ברקורד שאמרת חרא שרת וזה לא פעם ראשונה שאתה אומר משהו רע על השרת והזהרתי אותך כבר זה הסיבה למיוט. והסיבה לבאן כבר ניתנה אין שום חוק שאוסר לי להגיד דעה על השרת. ועוד פעם להגיד את מה שאמרתי זה לא קללה. זה שווה ערך לסלנג ואתה מנהל לעזעל. רואים שהכוונה שבה רשמתי שאתה לא יודע חוקים ואתה "פאקינג" מנהל. נערך 2017 במרץ 12 על ידי Fade Away עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 12 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות שתבינו מה שרשמתי היה הוא: אתה מבין שאין שום חוק לגבי זה. ואתה עוד פאקינג מנהל. עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2017 במרץ 12 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות לפני 2 דקות Fade Away אמר: אין שום חוק שאוסר לי להגיד דעה על השרת. ועוד פעם להגיד את מה שאמרתי זה לא קללה. זה שווה ערך לסלנג ואתה מנהל לעזעל. רואים שהכוונה שבה רשמתי שאתה לא יודע חוקים ואתה "פאקינג" מנהל. זה לא אומר אתה מנהל לעזעזל...... אתה מנהל לעזאזל זה Your a manager Damn זה גם לא חדש שאתה עושה בעיות בשרת ומתחכם... "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gilronen 732 פורסם 2017 במרץ 12 gilronen יו"ר הקהילה גיל 732 1.5k הודעות טוב נעשה לזה סוף... לא יודע לפי איזה ספר חוקים אתה קורא ... אבל אם השרת חרא וכולם מנהל מזויינים, אז למה לך לשחק אצלינו ? אין חוק שאוסר עליך להגיד דעה על השרת - אפשר להתווכח על זה. אך האם יש חוק שחובה עלינו לקבל כל שחקן לשרתים בידיים פתוחות ? לא אין חוק כזה, למרות שאנחנו עושים את זה גם שאין חוק, אבל שחקן שמתחכם בכוח ומחפש ומנסה - אנחנו לא רוצים אותו פה. קח שבועיים חופש להירגע ולחשוב על זה אולי תחזור אלינו חדש וטוב ותבין שאנחנו פה בשביל שכולם ייהנו :) חג שמח נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.