NaDav 508 פורסם 2017 במרץ 12 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות התחלתי לשחק לפני שנתיים וחצי ראנק עכשווי - אין ראנק (התאפס) ראנק הכי גבוהה שהגעתי - סופרים. מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 במרץ 12 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות התחלתי לשחק לפני שנתיים וחצי בערך ראנק עכשווי- אין ראנק הראנק הכי גבוהה שהגעתי- סילבר עלית (אני פשוט טוב כלכך כזה גברצח וזה ראנק רק של מגניבים) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 במרץ 12 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות 2014 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Onestalk 5 פורסם 2017 במרץ 12 Onestalk YourGame Beginner דניאל 5 61 הודעות התחלתי לשחק לפני כשנה בערך ראנק נוכחי: GN3 ראנק הכי גבוה שהגעתי: LE קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
GreenLion | SPMaxXx 71 פורסם 2017 במרץ 17 GreenLion | SPMaxXx אדמין מקסים 71 167 הודעות לפני 2-3 שנים חבר עשה לי family share והיינו משחקים מפות עד שהוא החליט שהוא רוצה לעשות לי הפתעה וקנה לי את המשחק הראנק הכי גבוה שהגעתי אליו זה נובה 4 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LeTroXe 29 פורסם 2017 במרץ 17 LeTroXe משתמש רשום 29 559 הודעות שנתיים וחצי ככה גלובל גלובל אדמין - במערכת הפאגים Steam Group קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו