Forrest Gump 918 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 11 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות מתי התחלתם לשחק CS:GO, מה הראנק שלכם כרגע ומה הראנק הכי גבוה שהגעתם אליו? אני הצטרפתי לפני שנה ושמונה חודשים, כרגע סופרים והכי גבוה היה גלובל דיון מהנה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Spok3y 421 פורסם 2017 במרץ 11 Spok3y YourGame Novice Stav 421 937 הודעות לא זוכר, הראנק שלי עכשיו LEM והראנק הכי גבוה שלי הוא SMFC תודה על הפרסום סתיו - Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 במרץ 11 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני שנתיים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 במרץ 11 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות שנתיים שלוש לא זוכר LEM עכשיו אני LE My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 11 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לפני 1 דקה Sp Ne0n אמר: שנתיים שלוש לא זוכר LEM עכשיו אני LE וותיק P: כמה חשבונות היו לך? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 במרץ 11 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות לפני כעת Forrest Gump אמר: וותיק P: כמה חשבונות היו לך? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך אתה יודע שקיבלתי VAC? My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
BugMS 20 פורסם 2017 במרץ 12 BugMS YourGame Advanced 20 151 הודעות לפני שנה וחצי הכי גובה supreme ועכשיו Lem מנהל שרת הRetakes קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 12 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לפני 1 דקה Sp Ne0n אמר: חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך אתה יודע שקיבלתי VAC? בדר"כ אנשים שמשחקים שנתיים - שלוש כנראה שיש להם כמה חשבונות XD קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 במרץ 12 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות משחק חצי שנה בערך, הכי גבוה LEM עכשיו LE ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 במרץ 12 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות לפני 36 דקות Forrest Gump אמר: בדר"כ אנשים שמשחקים שנתיים - שלוש כנראה שיש להם כמה חשבונות XD 3 חשבונות 2 בVAC אל תשאל איך My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 במרץ 12 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות חח כשהוא רק יצא קניתי אותו עוד ב PRE-ORDER, RANK? LOL HAHA Lvl 2 for ever Unranked = Undiscovered "The Global Elite" Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eilon 2 פורסם 2017 במרץ 12 Eilon חדש/ה ב־YourGame אילון 2 23 הודעות לפני 3 דקות Sp Ne0n אמר: 3 חשבונות 2 בVAC אל תשאל איך זה גל? בכ"מ אני משחק 500שעות בערך, הראנק שלי GN4 הכי גבוה MG2 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 במרץ 12 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות לפני 33 דקות Eilon אמר: זה גל? בכ"מ אני משחק 500שעות בערך, הראנק שלי GN4 הכי גבוה MG2 לא.. My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Synie 90 פורסם 2017 במרץ 12 Synie YourGame Expert אור 90 388 הודעות התחלתי לשחק לפני שנתיים בערך אני עכשיו UNRANK (שונא קומפים ואני משחק ESEA עדיף!!) והראנק הכי גבוהה שהגעתי אליו היה LEM קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Swagi 23 פורסם 2017 במרץ 12 Swagi משתמש רשום אופיר 23 211 הודעות התחלתי לשחק לפני שנתיים וישר בשבוע הראשון שקניתי פרשתי ואז לפני שנה וחצי חזרתי לשחק הראנק שלי עכשיו סליבר 6 (בגלל שאני עושה טרולים כי אין לי כוח לעשות קומפים ואני משחק כמעט כל הזמן בשרתים) האנק הכי גבוה שהגעתי הוא MG 1 (כן אני גרוע מאוד..) מאת:Swagi Gaming קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו