Forrest Gump 918 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 11 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות כולנו רוצים להיות מחוממים לפני משחק ולכל אחד יש את השיטות שלו, באשכול זה אמליץ על מפות חימום בהם אני משתמש ואסביר עליהן קצת. Aim Botz - לחץ כאן להורדת המפה אפשרויות: • בוטים זזים, אפשר להפעיל ולכבות את המוד הזה • הפעלה או כיבוי של קבלר וארמור • חומות וקופסאות לאימון של פיקים • הדלקה או כיבוי של כדורים אינסופיים • כל הנשקים זמינים Recoil Maser - Spray Training - לחץ כאן להורדת המפה אפשרויות: - תבנית ספריי לכל נשק - כפתורי איתחול לנקות חורי כדורים, להטעין את הנשק ולאתחל את תבנית הספריי - כל הנשקים זמינים - אפקט סלומושיין להקלה בספריי ובלמידתו Fast Aim/Reflex Training Map - לחץ כאן להורדת המפה במפה זו תצטרפו לסיטי, תעמדו באמצע המפה והבוטים ירוצו לכיוונכם, המטרה שלכם היא להרוג אותם לפני שיגיעו אליכם, הם ירוצו בכל צורה אפשרית בלי שום תבנית. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 במרץ 11 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות תודה רבה לך. מפות ממש טובות. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Spok3y 421 פורסם 2017 במרץ 11 Spok3y YourGame Novice Stav 421 937 הודעות תודה על הפרסום! ממליץ בחום על aimbotz. סתיו - Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 11 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לפני כעת RyZ אמר: ממליץ על זה https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=140488121 יש כאן הכל הייתי משתמש בה לפני הרבה זמן, לא יודע למה הפסקתי האמת. מפה מעולה :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 במרץ 12 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות קודם משחק deathmatch ואז עובר לfast aim לרבע שעה בערך ועוד חמש דקות aimbotz מה זה כל האשכולות האלה פתאום? My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 12 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לפני 12 דקות Sp Ne0n אמר: קודם משחק deathmatch ואז עובר לfast aim לרבע שעה בערך ועוד חמש דקות aimbotz מה זה כל האשכולות האלה פתאום? ניסיון להחיות את הפורום. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2017 במרץ 12 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=353366249 מה שאני משתמש כרגע התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 פורסם 2017 במרץ 12 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות https://steamcommunity.com/id/Yesber/myworkshopfiles/?appid=730 כל המפות שלו של ה frefire מעולות. יצירת קשר דרך האימייל: [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו