cloudy 22 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 11 cloudy YourGame Beginner אוראל 22 83 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה:cloudy SteamID:STEAM_0:1:151720553 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): ct ban השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:jail האדמין שביצע את ההרחקה:ETX אורך ההרחקה:30 סיבת ההרחקה:מרידה באלאר?!? תיאור המקרה:ETX עשה איתי אלאר אמר לי לעמוד בשער ולהיות בדק שהוא בתוך השער גם.... לפי החוקים חוקים כאלה לא שווים גם נדב אמר את זה הוא החליט שאני צריך לעמוד בשער דקה לפני אני אמרתי לו שזה לא חוקים שווים והוא החליט לתת לי סיטיבאן עצוב שאדמין מנצל את הגישות שלו כדי להשיג ניצחון באלאר הוכחות ( במקרה ויש):בבקשה אל תנעלו ישר...נאמס שכל מישהו עם "כוח" ינצל אותו לרעה נערך 2017 במרץ 12 על ידי cloudy קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 במרץ 12 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות תלונה מוצדקת. @Evya M @Dark תטפלו באדמין. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2017 במרץ 12 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות אני אדבר עם אורן, כל הכבוד על זה שעמדת על שלך. אם עדיין יש לך סיטי באן דבר איתי אני אוריד לך אותו ננעל :) התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.