Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 11 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות שם מגיש ההצעה: םינותחת-ןטפק BlueCat תאריך הגשת ההצעה: 11.3.2017 הצעה לשרת: (שם השרת) גייל פירוט על ההצעה: להוסיף מפות סיטי מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: זה נחמד שיש מפות מרד וכו אבל זה כיף שיש מפות סיטי ועושים משחקים ולא רק האחרון שקופץ מת קישור לפלאגין (במידה ויש): לא צריך הערות: יש מלא מפות מרד אבל אין מפות סיטי @NadavOhana @Evya M @Dark עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hyper Universe 1 פורסם 2017 במרץ 11 Hyper Universe חדש/ה ב־YourGame רז 1 49 הודעות +1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 במרץ 11 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות יש המוןןןן מפות לסיטי אבל אתם לא מכירים אותם כי השרת חורש על מפות ספציפיות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 11 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 4 דקות Dark אמר: יש המוןןןן מפות לסיטי אבל אתם לא מכירים אותם כי השרת חורש על מפות ספציפיות אתה אומר המון תגיד לי חמש מפות סיטי... עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xPawNek* 13 פורסם 2017 במרץ 11 xPawNek* משתמש רשום xPawNek 13 60 הודעות המפה עם החדרים העקומים האלה אחד על השני לא יודע איך קוראים לה יחחח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 11 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 1 דקה xPawNek* אמר: המפה עם החדרים העקומים האלה אחד על השני לא יודע איך קוראים לה יחחח מהיוצרים של קלאד 2 מכיר מפת מרד... תא זוס תא נשק תא בריחה תא מהירות אתה מהיר פי 2 כמעט בכול המפה יש נשק יש את הגלאי שאפשר לקחת ספיד ולעוף לנשקיה או למקום אחר תמיד אבל תמיד הסוף בערך 1-4 לטרור עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2017 במרץ 11 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות תשלח לי בפרטי מפות סיטי מgame banana שאתה אוהב ואני ומנהלי השרת נישב עליהם ונחליט איזה אנחנו רוצים לעלות לשרת. ננעל. via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.