Spok3y 421 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 10 Spok3y YourGame Novice Stav 421 937 הודעות מה אתם חושבים על הסרט? אני עדיין לא ראיתי אותו אך אני חושב שאני אראה אותו בקרוב, הטריילר נראה מעניין מה אתם חושבים עליו? סתיו - Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 במרץ 12 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות חמוד אבל לא משהוא תודה על הפרסום. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 במרץ 12 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני 4 דקות NadavOhana אמר: חמוד אבל לא משהוא תודה על הפרסום. +1, תודה על הפרסום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Synie 90 פורסם 2017 במרץ 12 Synie YourGame Expert אור 90 388 הודעות אני ראיתי אותו אתמול ואני חושב שזה סרט יפה מאוד אבל זה לא סרט שנלהבתי ממנו ממש. סרט נחמד סך הכל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2017 במרץ 12 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות אחלה סרט, הוא שונה מהמקורי ממש אבל הוא גם ממש ממש טוב. ממליץ ומי שמפחד שהסרט מפחיד אז לא הוא לא אבל כן יש דברים כאלה מפתיעים וזה.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
rckwest 1 פורסם 2017 במרץ 13 rckwest חדש/ה ב־YourGame טומר 1 4 הודעות לא ראיתי אולי אני יראה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו