Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 8 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות שם מגיש התלונה: Mega4u SteamID: שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: לא מתלונן קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:* נכנסתי לשרת עם השם $kyline ואז כתבתי עם שגיאות כתיב בכוונה כדי להתגרות(אני מודה) והחזרתי לשם שלי אני יודע מה עשיתי אבל לפי דעתי זה לא מוצד ל3/4 יום אני מבקש סליחה מ @Skyline ומקווה שתקצרו או תורידו... הערות: עם להגגיד שם של אמא של מישהו זה באן ליום אז לא יודע למה זה ל4 יום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 8 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות נ"ב אני רוצה לראות תהקלטה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 במרץ 8 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות הבאן לא ירד! ואתה מתחזה לאדמין ורושם בכוונה עם שיגיאות כתיב ואת הרקורד לא תוכל לראות מסיבות אחרות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 8 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות לפני 23 דקות Dark אמר: הבאן לא ירד! ואתה מתחזה לאדמין ורושם בכוונה עם שיגיאות כתיב ואת הרקורד לא תוכל לראות מסיבות אחרות מידת הרחמים אין לכם? פשוט ואו כי משהו שמקלל סולחים לו ישר האם @NadavOhana קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 8 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות (נערך) http://prntscr.com/ehiwz2 לכולם אתם יכולים לסלוח ולי? אפילו לא ביום? לססון סלחתם למיסטר סלחתם לבינקיס סלחתם ויש עוד מלא אז למה רק לי לא? נערך 2017 במרץ 8 על ידי Mega4U קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 במרץ 8 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות כי אתה ממשיך להציק לו יום יום והעונשים לא גורמים לך להפסיק מה שנותר לי להגיד זה תהנה בבאן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 8 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות לפני 44 דקות Dark אמר: כי אתה ממשיך להציק לו יום יום והעונשים לא גורמים לך להפסיק מה שנותר לי להגיד זה תהנה בבאן סליחה? שמעליבים אותי לא פעם ראשונה ולא שנייה אתם סולחים אבל לי מה פיתאום עם פוגעים בסקיילין אז סקיילין יותר חשוב ממני? וסתם שאלה כמה זמן זה באן על התחזות לאדמין? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 9 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות @Dark אין מצב לקצר? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 9 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות (נערך) . נערך 2017 במרץ 9 על ידי Mega4U קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו