d4x 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 8 d4x YourGame Beginner עידו 27 110 הודעות שם מגיש התלונה: d4x SteamID: לא יודע שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: Evya M קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: http://steamcommunity.com/id/EvyaM תאריך המקרה: כל הזמן תיאור המקרה: כל הזמן אביה עושה פרוטקציות ליהודונים/גוים/כופרים לכל אלה הוא עושה תמיד פרוטקציות מה הקטע שלך אני לא מבין אין לך שום הוכחה שזה אני בדקתי עליו באגרון אז מה הקטע שלך שאתה תמיד "יטופל" "יטופל" אתה אפילו לא שומע תצדדים הם פשוט אומרים לך ואתה מבצע זה חתיכת מסריח כבר תעשו עם זה משהו הנהלה הוכחות תומכות: בשרת תסתכלו מה שהוא עושה הערות: תטפלו בו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 פורסם 2017 במרץ 8 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות אביה מאמין אין סיבה שהוא יעשה להם פרוטקציות .... ואתה פירסמתה פרטים אישים שזה באן ליומים ריחמו עליך ונתנו לך ליום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 במרץ 8 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 36 דקות idodo אמר: הערות: תטפלו בו אתה צריך ראקורד בשביל לטפל באדמין אין לך לא בעיה שלו עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2017 במרץ 8 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות מזל טוב אחי! הבאן יוארך פי שתיים. התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.