Steve 577 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 7 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות כותרת^^ הגיע הזמן להחיות קצת את הפורום האהוב עליי זה photo manipulation \ splatter art. יש לי עוד מה ללמוד בשניהם אבל הם הכי מעניינים לדעתי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ella 326 פורסם 2017 במרץ 7 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות עזוב עיצוב יש לך ללמוד משחק יש כישרון קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 במרץ 7 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות speed art חחח סתם אמממ אולייי, לא יודע אני אוהב הכל כזה.. XD Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2017 במרץ 7 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות אם אני חייב לבחור סגנון אז photo manipulation. אבל בכללי אני אוהב להכין משהו שלא קיים, מ0. אני לא טוב בזה, אבל אני אוהב את זה P: Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 8 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות לפני 9 שעות DMatriX אמר: אם אני חייב לבחור סגנון אז photo manipulation. אבל בכללי אני אוהב להכין משהו שלא קיים מ0. אני לא טוב בזה, אבל אני אוהב את זה P: משהו שלא קיים מ0? לא הבנתי ממש קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2017 במרץ 8 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 1 דקה Steve אמר: משהו שלא קיים מ0? לא הבנתי ממש לדוגמה הסמל שלך. לא עיתקת אותו משום מקום, לא חיברת כמה תמונות כדי שהוא יראה ככה. פשוט לקחת דף ריק והכנת אותו. לזה אני מתכוון. אני לא יודע איך להגדיר את זה אבל אני חושב שאתה מבין את הכוונה עכשיו. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 8 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות לפני כעת DMatriX אמר: לדוגמה הסמל שלך. לא עיתקת אותו משום מקום, לא חיברת כמה תמונות כדי שהוא יראה ככה. פשוט לקחת דף ריק והכנת אותו. לזה אני מתכוון. אני לא יודע איך להגדיר את זה אבל אני חושב שאתה מבין את הכוונה עכשיו. אה עכשיו הבנתי. אבל הסמל שלי זה פשוט חבר צייר איזה משהו והעברתי את זה לפוטושופ ויצרתי מזה פשוט 3 סמלים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2017 במרץ 8 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת Steve אמר: אה עכשיו הבנתי. אבל הסמל שלי זה פשוט חבר צייר איזה משהו והעברתי את זה לפוטושופ ויצרתי מזה פשוט 3 סמלים לא משנה העיקר הכוונה חח Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו