orangelist 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 7 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות שם מגיש ההצעה: orangelist תאריך הגשת ההצעה: 7.2.2017 הצעה לשרת: (שם השרת) ttt פירוט על ההצעה: שיהיה קל לעשות ביהופ אבל לא כמו בגייל מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: זה יוסיף משחק חוויה ויגרום לאנשים ליכנס קישור לפלאגין (במידה ויש): לא צריך הערות: שהביהופ לא יהיה קל מדי כדי שלא יהיה קל להרוג sv_autobunnyhopping 1 sv_enablebunnyhopping 1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 פורסם 2017 במרץ 7 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 במרץ 7 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sammysk8er 2 פורסם 2017 במרץ 7 Sammysk8er חדש/ה ב־YourGame Sam 2 2 הודעות תוסייייייייייייייף קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2017 במרץ 7 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות לא יקרה. ננעל. via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.