Shrimp 26 פורסם 2017 במרץ 7 Shrimp אדמין בשרת ה - CSGO - TTT יוסף 26 258 הודעות (נערך) @sakura שבא מ @VintageChef שאת שניהם אני מכיר במציאות (אותה כיתה) נערך 2017 במרץ 7 על ידי Shrimp קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xTaZzZi 30 פורסם 2017 במרץ 7 xTaZzZi מנהל קהילת CSGO נוה כרמי 30 172 הודעות מי הביא? שרת הקזואל מי ראיתי? ארוך - @Zpower @MeowDevil @MoriAss @Potatodevil @MitMan @-MK- @Ori @noprofile @Hepi @WinterHoly @React @IAmIGB @xMASTER @DMatriX @oFeKpIs @patrick_star @n0nstop @Hepi @Netox5 @DarkMan @BomB1La ועוד מלא שאין לי מושג מה השם שלהם בפורום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 במרץ 7 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות מי הביא אותי לקהילה: @Shtoota את מי ראיתי במציאות: @Shtoota @xTaZzZi @Ori @MeowDevil @IAmIGB @MitMan @DMatriX @-MK- @gilronen @n0nstop @Hepi @MoriAss ועד מלא שכבר לא כאן בקהילה... ומלא שלא היה לי כוח לכתוב\ לתייג. קיצור ראיתי את כולם. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PROzper~itay 28 פורסם 2017 במרץ 7 PROzper~itay משתמש רשום לצ 28 255 הודעות שהביא אותי לקהילה: HEPI הייתי בקהילה הקודמת שלו מי שראיתי ראשון מהקהילה במציאות: אף אחד 0 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Onestalk 5 פורסם 2017 במרץ 7 Onestalk YourGame Beginner דניאל 5 61 הודעות יוני התותח כמובן @Hejon קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2017 במרץ 7 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות מי שראיתי ראשון : @Hepi מי שהביא אותי לקהילה : @BugMS via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 פורסם 2017 במרץ 7 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות הראשון שראיתי: @gilronen מי שהביא אותי: אפשר להגיד גם @gilronen יצירת קשר דרך האימייל: roy@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Skyline 325 פורסם 2017 במרץ 7 Skyline YourGame Advanced טל 325 188 הודעות פעם שרק הקהילה ניפתחה פיטפיטון שלח לי בסטים את האי פי ואז פרשתי לאחר חצי שנה ואז חזרתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2017 במרץ 7 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות ראיתי ראשון: אני עצלן שלא בא ללאנים או משהו כזה אז רק בסקייפ ראו אותי כי אני שמן שמפחד שירביצו לו הביא אותי : @LokaPoka קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Gal 60 פורסם 2017 במרץ 7 Gal YourGame Expert גל 60 379 הודעות אפחד לא הביא אותי אפחד לא פגשתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2017 במרץ 7 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות לא הביאו אותי הראשון שראיתי היה @david_tol לפני הלאן שלנו (ביוני) כשאפחד לא הכיר אותו והוא היה ילד כאפות של שרת הסארף ספויילר קראו לו "G1 Gaming קזאילה" #חנון נ.ב - כמעט כל הפתח תקוואים פה ראו אותי כי אני אשכרה צד אותם וכי רובם בחטיבה שמול הכביש D: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2017 במרץ 7 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות אף אחד ואף אחד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 במרץ 7 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות לפני 9 דקות MitMan אמר: לא הביאו אותי הראשון שראיתי היה @david_tol לפני הלאן שלנו (ביוני) כשאפחד לא הכיר אותו והוא היה ילד כאפות של שרת הסארף הסתר תוכן קראו לו "G1 Gaming קזאילה" #חנון נ.ב - כמעט כל הפתח תקוואים פה ראו אותי כי אני אשכרה צד אותם וכי רובם בחטיבה שמול הכביש D: אותי ראית ראשון-_- ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2017 במרץ 7 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות לפני כעת ParaDoX אמר: אותי ראית ראשון-_- הכרתי אותך הרבה לפני שהצטרפת לקהילה חחחחחחחח ותכלס ידעתי שאתה פרדוקס רק כשהדרכתי אותך בגיחה 3> קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 במרץ 7 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות לפני 21 דקות MitMan אמר: הכרתי אותך הרבה לפני שהצטרפת לקהילה חחחחחחחח ותכלס ידעתי שאתה פרדוקס רק כשהדרכתי אותך בגיחה 3> :O ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו