sasson 22 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 4 sasson משתמש רשום עילי 22 42 הודעות שם מגיש התלונה:sason SteamID: STEAM_1:0:93362645 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:גייל האדמין שביצע את ההרחקה: NadavOhana אורך ההרחקה:יומים סיבת ההרחקה:stop תיאור המקרה:סליחה על מה שעשיתי אני לא יעשה יותר בעיות נשבע אם אתה יכול להוריד לי את הבאן אז אני ישמח מאוד תודה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 במרץ 4 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות זה גם למה באת מסמארף עכשיו לגייל? בכל מקרה @NadavOhana קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 במרץ 4 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות עצם זה שאתה בא ומתנצל זה כבר מוריד לך את הבאן אוטומטית. להבא שלא יקרה ננעל. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.