Forrest Gump 918 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 3 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות טוב, אז רציתי להכיר למי שלא מכיר את היוטיובר האגדתי הזה, כל סרטון שלו פשוט פותח לי את הראש (לא במובן הפיזי טפו טפו טפו). יש בערוץ שלו הכל:ממדע, פסיכולוגיה, מתמטיקה ופילוסופיה, עד גיימינג וטכנולוגיה. אפשר למצוא שם כל דבר שתרצו, ואני אמליץ למטה על כמה סרטונים שאני הכי אהבתי. הגעתי למצב שאני לא נרדם בלי איזה סרטון או שתיים שלו, אני כבר מכור D: אז תפנו קצת זמן ותצפו! Vsauce כמה סרטונים שאהבתי במיוחד: ?When Will We Run Out Of Names Did The Past Really Happen זהו בעיקרון, מקווה שמישהו יקח את הזמן ויצפה בסרטון אחד לפחות, אני בטוח שלא תתחרטו! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 במרץ 3 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אני דווקא מכיר אותו בגלל ה-MEME'S אבל אחלה יוטיובר! לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 במרץ 3 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות תודה על הפרסום (; קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Onestalk 5 פורסם 2017 במרץ 4 Onestalk YourGame Beginner דניאל 5 61 הודעות יוטיובר ממש מוצלח, מכיר אותו כבר תקופה מסויימת. הדברים שאפשר ללמוד שם מדהימים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Haim 561 פורסם 2017 במרץ 5 Haim YourGame Average חיים 561 1.8k הודעות לא מכיר אותו, אשמח אם תתן לי קצת יותר רקע על הסרטונים שלו והסבר על סרטון אחד לפחות שאתה ממליץ. בברכה, חיים רפאל. " שינוי לא יבוא אם אנחנו נחכה לאדם אחר או זמן אחר. אנחנו האדם שחיכינו לו. אנחנו השינוי שאנחנו מחפשים. ' "מוטב להיות שנוא בגלל מי שאתה, מאשר להיות אהוב בזכות מי שאינך." "הפחד הגדול ביותר בעולם הוא הפחד מהדעות של אחרים וברגע שאתה מפסיק לפחד מהעדר, אתה כבר לא כבשה, אתה הופך להיות אריה. שאגה אדירה מתעוררת בלבך, שאגה של חופש." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 5 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לפני 2 שעות Haim אמר: לא מכיר אותו, אשמח אם תתן לי קצת יותר רקע על הסרטונים שלו והסבר על סרטון אחד לפחות שאתה ממליץ. This Is Not Yellow - בסרטון הזה ספציפית הוא מתאר את כל הקטע שיש מצב שאנחנו לא רואים את אותם צבעים, אבל למדנו לקרוא להם באותו שם. למשל אם אני ואתה רואים לימון, שנינו נגיד שהוא בצבע צהוב, אבל יכול להיות שצהוב שלך זה ירוק שלי, או כל צבע אחר וגם להפך. הוא ממש נכנס לעומק העניין והכל מתפתח. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Haim 561 פורסם 2017 במרץ 5 Haim YourGame Average חיים 561 1.8k הודעות מעניין! אצפה בסרטון במלואו ואגיב לאחר מכן, תודה! בברכה, חיים רפאל. " שינוי לא יבוא אם אנחנו נחכה לאדם אחר או זמן אחר. אנחנו האדם שחיכינו לו. אנחנו השינוי שאנחנו מחפשים. ' "מוטב להיות שנוא בגלל מי שאתה, מאשר להיות אהוב בזכות מי שאינך." "הפחד הגדול ביותר בעולם הוא הפחד מהדעות של אחרים וברגע שאתה מפסיק לפחד מהעדר, אתה כבר לא כבשה, אתה הופך להיות אריה. שאגה אדירה מתעוררת בלבך, שאגה של חופש." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nevo 1071 פורסם 2017 במרץ 5 Nevo יועץ הנהלה נבו 1071 2.9k הודעות קצח ארוך אבל סירטון מדהים שלו. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 6 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לפני ב-3/5/2017 at 13:15 Haim אמר: מעניין! אצפה בסרטון במלואו ואגיב לאחר מכן, תודה! דורש חוות דעת D: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 במרץ 6 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות לפני ב-5.3.2017 at 13:11 Forrest Gump אמר: This Is Not Yellow - בסרטון הזה ספציפית הוא מתאר את כל הקטע שיש מצב שאנחנו לא רואים את אותם צבעים, אבל למדנו לקרוא להם באותו שם. למשל אם אני ואתה רואים לימון, שנינו נגיד שהוא בצבע צהוב, אבל יכול להיות שצהוב שלך זה ירוק שלי, או כל צבע אחר וגם להפך. הוא ממש נכנס לעומק העניין והכל מתפתח. נשמע מאוד מעניין לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 6 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לפני 18 דקות MetalHead אמר: נשמע מאוד מעניין בהחלט :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shrimp 26 פורסם 2017 במרץ 6 Shrimp אדמין בשרת ה - CSGO - TTT יוסף 26 258 הודעות פעם הייתי רואה אותו הרבה אבל הפסקתי אהבתי את זה- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו