Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 3 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות (נערך) שם מגיש ההצעה: םינותחת-ןטפק BlueCat תאריך הגשת ההצעה: 3.3.2017 הצעה לשרת: (שם השרת) גייל פירוט על ההצעה: להסיר את החוק טי קאמפר סליי מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: זה ממש מגעיל שהסיטי מתקאמפר ואז אומר טרור קאמפר סליי ואז מתחיל להורג דוגמה אני מתחת לעץ יושב עם הנגב הסיטי לא באים ואז אומרים טרור קאמפר סליי ובגלל שאני חושב שזה לא פייר לצאת אז האדמין מביא לי סליי ואם אני יוצא הסיטי יושבים ביצאה ממש חוק מיותר והורס את השרת קישור לפלאגין (במידה ויש): לא צריך הערות: אני מבקש מי שלא משחק בגייל נא לא להצביע כי זה לא משנה לך... @NadavOhana נערך 2017 במרץ 3 על ידי shahar3690 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ofek.sharabi 12 פורסם 2017 במרץ 3 ofek.sharabi משתמש רשום אופק שרעבי 12 294 הודעות אחד החוקים הטובים ביותר ככה סוף סוף איפשר להיות בתא שקוף כל הראונד ורק עם החוק הזה אפשר לשחק באמת גייל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 3 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 1 דקה ofek.sharabi אמר: אחד החוקים הטובים ביותר ככה סוף סוף איפשר להיות בתא שקוף כל הראונד ורק עם החוק הזה אפשר לשחק באמת גייל מדבר אחד שעלה לאדמין ולא שיחק ומאז שעלה אבל טוב עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 פורסם 2017 במרץ 3 Nah מורחקים 294 548 הודעות (נערך) זה בדיוק מה שדיברתי עליו, נגיד הסיטואציה 5 סיטי נגד 2 טרור, הסיטי מסרבים לבוא למתחת לעץ, הטרור לא חייב לצאת. הטרור בקלאטץ ואם הוא יעלה בסולם של מתחת לעץ הוא יקבל הדשוט מאה אחוז מסיטי שמתקמפר שם, אם לטרור אסור להתקמפר אז למה לסיטי מותר לחכות שהוא יצא? אם סיטי לא בא לטרור הטרור לא אמור לקבל סלאי. אם האדמינים לא מצליחים ליישם את זה אז אני בעד להוריד את החוק הזה. ציטוט אחד החוקים הטובים ביותר ככה סוף סוף איפשר להיות בתא שקוף כל הראונד ורק עם החוק הזה אפשר לשחק באמת גייל אממ... שחקתי קצת בימים האחרונים וראיתי יותר סיטי שיושבים בתא שקוף מאשר טרור. נערך 2017 במרץ 3 על ידי Nah קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 3 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות ואני מבקש מי שלא משחק בגייל נא לא להצביע כי זה לא משנה לך... עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2017 במרץ 3 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות ההצעה שלך לא טובה ואני אסביר. הממוצע שחקנים של השרת ביום הוא בערך 25 . 19 טרור 6 סיטי. אתה חושב שכל ראונד 19 טרור התקמפרו והראונד מתי שהוא יגמר? זה לא hns. הראונד צריך לזרום ולא להשאר תקוע. אם אני לא טועה יש גם דבר כזה ct camper slay. ההצעה לא תתקבל. ננעל. via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.