NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 3 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות מה אתם חושבים שיכול לשפר את CS:GO (המשחק לא הקהילה) זרקו כל רעיון שעולה לכם 3'; זרמו לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 פורסם 2017 במרץ 3 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות שהיה חוקי WS ו /knife WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 במרץ 3 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות הוספת נשקים חדשים, והוספת מוד חדש למשחק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 במרץ 3 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות שיוצא תיקו בקומפ שיהיה הארכה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ofek.sharabi 12 פורסם 2017 במרץ 3 ofek.sharabi משתמש רשום אופק שרעבי 12 294 הודעות שיביאו לי דרגון לור קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2017 במרץ 3 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות לפני 6 דקות fade ezpz 1 אמר: שיוצא תיקו בקומפ שיהיה הארכה +1 via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 במרץ 3 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 5 דקות ofek.sharabi אמר: שיביאו לי דרגון לור שתהיה מצחיק עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במרץ 3 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות 1. שיפור האנטי-צ'יט בMM לפחות לרמה של ESEA, לא מבין למה חברת ענק כמו Valve לא יכולה להגיע לאותה רמה. 2. הוספה של 128 טיק לMM. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ofek.sharabi 12 פורסם 2017 במרץ 3 ofek.sharabi משתמש רשום אופק שרעבי 12 294 הודעות לפני כעת shahar3690 אמר: שתהיה מצחיק מה אני קשור לסיאס ג'ו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 פורסם 2017 במרץ 3 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות 1. להתחיל לתת לשבוע באן על פרסום קהילות 2. הוספת דברים לחנות (Zpower פתח כזה אשכול ולא הוסיפו כלום למרות שהיו מיליון הצעות) 3. הוספת שרתים ומודים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
deep 32 פורסם 2017 במרץ 3 deep YourGame Expert roei 32 406 הודעות weapon balance boop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2017 במרץ 3 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות לפני כעת TOV AHI אמר: 1. להתחיל לתת לשבוע באן על פרסום קהילות 2. הוספת דברים לחנות (Zpower פתח כזה אשכול ולא הוסיפו כלום למרות שהיו מיליון הצעות) 3. הוספת שרתים ומודים "CS:GO (המשחק לא הקהילה)" via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 במרץ 3 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות לפני 8 דקות Forrest Gump אמר: 1. שיפור האנטי-צ'יט בMM לפחות לרמה של ESEA, לא מבין למה חברת ענק כמו Valve לא יכולה להגיע לאותה רמה. 2. הוספה של 128 טיק לMM. 1. כי ל ESEA יש גישה למחשבים שלנו. 2. לא יודע למה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
מלגרן כחול 2 פורסם 2017 במרץ 3 מלגרן כחול חדש/ה ב־YourGame 2 16 הודעות שיסדרו את הHIT BOX כי זה ממש גרוע וגם אחסונים שיותר קרובים לארץ. בברכה, מלגרן כחול. לפני שאתם מוסיפים אותי תכתבו לי בפרופיל למה ליצירת קשר: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במרץ 3 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לפני 16 דקות Senor אמר: 1. כי ל ESEA יש גישה למחשבים שלנו. 2. לא יודע למה. מזתומרת יש גישה למחשבים שלנו? אז למה Valve לא יכולים לעשות את אותו דבר? אין בזה היגיון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו