LeBox|Lover 19 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 3 LeBox|Lover משתמש רשום erel 19 66 הודעות אי פעם כתבתם שיר? אם כן בואו תשתפו אותו ! LeBox לכל עזרה/בקשה/ייעוץ אפשרי לפנות אליי בפורום\סטים\סקייפ סקייפ- LeBox קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Johnny 650 פורסם 2017 במרץ 3 Johnny מנהל האתר . 650 1.7k הודעות @RyZ תמשיך ולא תהיה כאן. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2017 במרץ 3 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות אני , אבל נאבד לי הדף עם המילים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Skyline 325 פורסם 2017 במרץ 3 Skyline YourGame Advanced טל 325 188 הודעות אני קוראים לי סקיליין זהו עד לכאן הגעתי ועבדתי על זה שלוש ימים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 במרץ 3 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות טוב... טכנית כן כתבתי שיר הוא לא שלי אבל זה שיר :) חרא של איכות אני יודע קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במרץ 3 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לפני 3 דקות EYT אמר: טוב... טכנית כן כתבתי שיר הוא לא שלי אבל זה שיר :) חרא של איכות אני יודע פאק איזה כתב יפה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Haim 561 פורסם 2017 במרץ 9 Haim YourGame Average חיים 561 1.8k הודעות את האמת שכן, וככל הנראה ישתמשו בהן בקרוב :) בברכה, חיים רפאל. " שינוי לא יבוא אם אנחנו נחכה לאדם אחר או זמן אחר. אנחנו האדם שחיכינו לו. אנחנו השינוי שאנחנו מחפשים. ' "מוטב להיות שנוא בגלל מי שאתה, מאשר להיות אהוב בזכות מי שאינך." "הפחד הגדול ביותר בעולם הוא הפחד מהדעות של אחרים וברגע שאתה מפסיק לפחד מהעדר, אתה כבר לא כבשה, אתה הופך להיות אריה. שאגה אדירה מתעוררת בלבך, שאגה של חופש." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו