Steve 577 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 2 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות אז היום ה2.3 אוורואטצ הודיעו מי תיהיה הדמות החדשה. הדמות החדשה היא בעצם רובוט ששירט את נומבני. לאחר שפרצו לשדה תעופה בנומבאני הרובוט נפגע. אפי אולדלה(Efi Oladele) ראתה את הפוטנציאל ובנתה את הרובוט מחדש. למטרה אחרת. לשמור על העיר ולהצטרף לחבורת הOverwatch. החברה פרסמה לא קצת רמזים על הדמות החדשה לפני ההודעה הרשמית: אפשר לראות פה את הדברים שאפי הייתה צריכה בשביל לבנות את הרובוט מחדש: כפי שאפשר לראות זה ההתקפה על השדה תעופה. אפשר לראות שם את הרובוט\ים: והיום החברה הוציעה הודעה רשמית על בואה של הדמות החדשה! O-R-I-S-A!!! הסרטון המעיד על הגיבורה החדשה: למה לדעתי לא הוסיפו את אפי אולדלה בתור הגיבורה? אני מאמין שהחברה בעצם חשבה(אני מסכים איתם) שלהוסיף ילדה בת 11 שיורה באנשים למשחק ומתה כל דקה יעורר מטח גדול ומהומה. חברה הדמות החדשה נמצאת כבר עכשיו בPTR!!! אבל אין לכם מה לנסות להיכנס השרתים של הPTR קרסו מהעומס ויש תור של בערך כחמש שעות בשביל לשחק בPTR :( מקווה שאהבתם לייק סאב וקומנד ופייבוריט תספרו לחברים בICQ בעיר הוירטואלית! כאן הייתי סטיב ויוגב מחפש דברים רעים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2017 במרץ 2 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות זה פוטושופ... via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 במרץ 2 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות לפני כעת n0nstop אמר: זה פוטושופ... מה ישלך זה גיבור הים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 2 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות לפני כעת n0nstop אמר: זה פוטושופ... יש פה נבל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 במרץ 2 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני כעת wackthat אמר: מה ישלך זה גיבור הים מה זה שבא עם המקל של הפירולוט? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ella 326 פורסם 2017 במרץ 5 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות אחי זה בת וקוראים לה אוריסה לא יפה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו