עבור לתוכן

תלונה על באן

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול Shtoota
  • Guy
  • 358
  • 2.1k הודעות

שם מגיש התלונה: Shtoota

שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: Evya

תאריך המקרה: היום...

תיאור המקרה: כמה אנשים ביניהם אני כתבו בצאט יהוה... מפה לשם Evya החליט שכל מי שאמר או כתב יהוה יקבל באן מיוט או גאג. אני קיבלתי מיוט ליום על זה שכתבתי בצאט יהוה ( קצת מוזר... ) ומישהו אחר שהיה כתוב בשמו יהוה קיבל באן ליום. אני לא מבין מדוע קלאן טאג יהודונים... זה נפוץ בשרת ובסדר מבחינת כל האדמינים אבל להגיד יהוה זה לא... אני באמת לא מבין. אחרי שאביה אמר שהוא מאמין וביקש שנפסיק הפסקנו אבל הוא עדיין חילק את העונשים.

הערות: אני פשוט לא מבין למה כינוי גנאי כמו יהודונים זה מכובד בשרת אבל יהוה זה אסור. אני הייתי אמור לנחש שאסור להגיד את זה?

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 3
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

n0nstop
  • יוגב
  • 135
  • 1.5k הודעות

יהודון- מילת גנאי ליהודי

יהוה-הוא אחד משמותיו של אלוהים כפי שהוא מופיע במקרא ובספרות חז"ל, והוא השם הקדוש ביותר של האלוהים על פי המסורת היהודית.

עונה לך על השאלה?

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול Shtoota
  • Guy
  • 358
  • 2.1k הודעות
(נערך)
לפני 27 דקות n0nstop אמר:

יהודון- מילת גנאי ליהודי

יהוה-הוא אחד משמותיו של אלוהים כפי שהוא מופיע במקרא ובספרות חז"ל, והוא השם הקדוש ביותר של האלוהים על פי המסורת היהודית.

עונה לך על השאלה?

ממש לא... אתה חושב שאני לא יודע מה ההבדל ביניהם... הבעיה היא שא. לא כתוב בשום מקום שאסור להגיד יהוה. ולא, זה לא מובן מאליו. אולי לאנשי דת זה מפריע אבל בתור חילוני זה ממש לא מובן מאליו שאסור להגיד את זה. פרט לזה שהפסקתי אחרי שהוא אמר להפסיק ובכל זאת קיבלתי מיוט ואחרים קיבלו באנים וגאגים.

נתתי את יהודונים כדוגמא, בשביל להראות ולשאול מדוע מילת גנאי מהסוג המשפיל ביותר מקבלת מקום של כבוד בשרתים שלכם? למה להיות בכלאן יהודונים זה כבוד בשרת שלכם? ולהיות עם הניים טאג הזה זה מעליב. אז אני בתור אחד שאין לו קשר משפחתי ישיר לשואה זה לא מפריע לי. אבל אם סבא שלי לדוגמא היה מת בשואה אז זה היה מפריע לי מאוד. כמו שלושמרי דת מפריע שאומרים יהוה. אבל, בגלל שהעזתי להגיד את זה בנוכחותו של מלך העולם הקדוש ביותר, האדמין. אז כמובן שללא היסוס הוא העניש. לא ציפיתי לתגובה אחרת מאדמינים ברמת האדמינים בקהילה הזו. המצב הדרדר וזה ידוע לכולם, רק חבל שמנהלים כמוך לא שמים לב למצב של הקהילה. אני רק רציתי למשוך את תשומת לבכם לנושא הזה. אני לא רוצה להעביר נושא אבל אם כבר אמרתי כמה מילים על היחס של האדמינים שלכם. אז משהוא רוצה להסביר לי למה להגיד לאדמין תרגיע זה אסור? או להגיד לו שתוק? והכי גרוע היה כשמישהו בגייל קיבל מיוט כשהוא ביקש מאדמין להפסיק לדבר ולצעוק כשהוא מת, כי הוא רצה להגיד חוקים לאל אר. וכל החוויות המאוד נעימות הללו קרו לי ביומיים של משחק...

נערך על ידי Shtoota
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

n0nstop
  • יוגב
  • 135
  • 1.5k הודעות

לגבי העניין של ה"יהודונים":

אני חושב שאתה יודע מה קורה בחוץ לארץ.

כך לדוגמה את ארצות הברית.

שם הכהי עור מכנים את החברים שלהם בthe n' word.

אתה בטח מבין.

לכן אין חוק לזה.

אתה בטח יכול להבין למה שאתה אומר יהוה זה מפריע לאנשים אתה בן אדם חכם.

לגבי השרת גייל :

אתה לא בקהילה יומיים ואתה מבין שאני לא יכול לעשות הרבה אם אתה מתלונן על אדמין בלי הוכחות.

אני מבין שאתה לא מדבר על מקרה ספציפי אלא על חווית המשחק שלך היומית בגייל.

אשמח אם בהודעה פרטית תרשום לי את כל מה שמפריע לך בשרת ואני ינסה לעזור שחווית המשחק שלך תשתפר ושל כולם.

הולכים להיות כמה שינויים בשרת הגייל כך שאני מקווה שאחר כך לא יהיו שום תלונות אלא רק ברכות.

ערב טוב

ננעל.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• n0nstop נעל את האשכול
אורח
פוסט זה נעול לתגובות חדשות.

תתי פורומים

בפורום זה אין תתי פורומים

מנהלי הפורום

אולי יעניין אותך גם

• צור חדש...