Pablo 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 2 Pablo חדש/ה ב־YourGame חטוב 1 42 הודעות השחקן ביקש שאני יגיש את התלונה בפורום שם מגיש התלונה: Shtoota SteamID: סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): גאג על סתם פריקיל השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: JailBreak האדמין שביצע את ההרחקה: Defbone אורך ההרחקה: 15 סיבת ההרחקה: סתם FK תיאור המקרה: רשמתי ?fk וכאשר אתה רושם עם ?(סימן שאלה) זה לא מופיע לאדמינים ואדמין שיקר ואמר שהוא ראה שזה רשם freekill report by וזה לא נכון ולא מפריע + האמדין לא הזהיר אפילו פעם אחת פעם ראשונה שזה קורה לאחר ששאלתי אותו למה נתתה לי גאג הוא אמר רשמתה סתם FREEKILL ולא נתן לי אפילו להסביר את עצמי ולהסביר שהייתי גב ולא רק זה האדמין חושב שהוא מלך העולם לא מפסיק לעשות מיוט T ו CT במקום לתת מיוטים לאנשים שבאמת מפריעים האדמין עושה גם סתם מיוטים כדי לדבר עם אנשים בשרת דברים שלא קשורים לאדמין וזה מפריע הוכחות : http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=875358677 02/03/17 17:47 Shtoota defBon 15 min BLOCK DETAILS Player Shtoota Steam ID STEAM_1:0:83977185 Steam3 ID [U:1:167954370] Steam Community 76561198128220098 Invoked on 02/03/17 17:47 Block length 15 min Expires on 02/03/17 18:02 Reason stamfk Blocked by Admin defBon Blocked from [YourGame.org.il] Jailbreak | Hebrew speaking se... Total Blocks 22 (search) הערות : הגאג כבר ירד עד שאתם תראו את מקווה שיטופל תודה שותקה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 במרץ 2 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות אם זה כלכך חשוב ל shoota שיפתח אשכול בעצמו אנחנו לא צריכים סנגורים ואני בכול זאת יענה לך שלא תגיד שאנחנו שמים עליכם זיין. שאתה רושם פרייקיל זה לא משנה אם זה רשם בפריקיל ריפורד הוא ישאל בכול מקרה והוא צריך לעצור את כול הראונד ולשאול על הפריקיל הזה וביגלל שילד חשב שהוא מצחיק רשם סתם פריקיל? קצת מפגר בכול זאת התלונה לא רלוונטית קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2017 במרץ 2 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות לפני 2 שעות Dark אמר: אם זה כלכך חשוב ל shoota שיפתח אשכול בעצמו אנחנו לא צריכים סנגורים ואני בכול זאת יענה לך שלא תגיד שאנחנו שמים עליכם זיין. שאתה רושם פרייקיל זה לא משנה אם זה רשם בפריקיל ריפורד הוא ישאל בכול מקרה והוא צריך לעצור את כול הראונד ולשאול על הפריקיל הזה וביגלל שילד חשב שהוא מצחיק רשם סתם פריקיל? קצת מפגר בכול זאת התלונה לא רלוונטית ננעל. via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.