HaRemez 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 2 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות שלום אנשים, אני המנהל החדש של הפורום. אני חייב להגיד שיוגב (nonstop) עשה פה עבודה מעולה ואני לא אשנה שום דבר ממה שהוא עשה. כולנו אוהבים אותך :) אז עכשיו אני אתרכז במשמעות של האשכול. אני רוצה להמשיך את מה שיוגב עשה (את הסקירות שהוא עשה) אז אם תרצו סיקור לאנימה כלשהי אז תכתבו לפי הטופס שם האנימה: מספר פרקים: ז'אנרים: כאשר תכתבו את שם האנימה אז תרשמו את התרגום שלה לעברית (לא חייב) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2017 במרץ 2 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות בהצלחה בתפקיד גבר via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 2 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות לפני כעת n0nstop אמר: בהצלחה בתפקיד גבר תודה רבה :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2017 במרץ 2 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות בהצלחה ! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LOLgamerIL 11 פורסם 2017 במרץ 2 LOLgamerIL משתמש רשום ערן 11 42 הודעות GL MAL | Steam Roses are red Violets are blue Waifus are kawaii And you are too קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Am i okay? 7 פורסם 2017 במרץ 2 Am i okay? YourGame Beginner תחפשו אותי בגוגל 7 138 הודעות בהצלחה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 במרץ 2 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות בהצלחה!! אוהב אותך ממש!! שם האנימה: Zero no Tsukaima מספר פרקים: 13 ז'אנרים: Action, Adventure, Harem, Comedy, Magic, Romance, Ecchi, Fantasy, School שם האנימה: Yamada-kun to 7-nin no Majo (TV) מספר פרקים: 13 ז'אנרים: Harem, Mystery, Comedy, Supernatural, Romance, School, Shounen שם האנימה: Kiznaiver מספר פרקים: 13 ז'אנרים: Sci-Fi, Drama לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 2 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות לפני 4 דקות NadavOhana אמר: בהצלחה!! אוהב אותך ממש!! שם האנימה: Zero no Tsukaima מספר פרקים: 13 ז'אנרים: Action, Adventure, Harem, Comedy, Magic, Romance, Ecchi, Fantasy, School שם האנימה: Yamada-kun to 7-nin no Majo (TV) מספר פרקים: 13 ז'אנרים: Harem, Mystery, Comedy, Supernatural, Romance, School, Shounen שם האנימה: Kiznaiver מספר פרקים: 13 ז'אנרים: Sci-Fi, Drama תודה רבה. את הסיקור של שניי האנימות הראשונות אעשה בהקדם האפשרי והשלישי יקח טיפה זמן. לגבי האנימה הראשונה - יש לה 3 עונות. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 במרץ 2 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני כעת AngelSans אמר: תודה רבה. את הסיקור של שניי האנימות הראשונות אעשה בהקדם האפשרי והשלישי יקח טיפה זמן. לגבי האנימה הראשונה - יש לה 3 עונות. את הראשונה תעשה בכללי או איך שבא לך. אני מאמין בך! לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 2 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות לפני 2 דקות NadavOhana אמר: את הראשונה תעשה בכללי או איך שבא לך. אני מאמין בך! אצפה קודם כל בסדרה השנייה שכתבת ואז בראשונה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 במרץ 2 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות (נערך) לפני 43 דקות AngelSans אמר: תודה רבה. את הסיקור של שניי האנימות הראשונות אעשה בהקדם האפשרי והשלישי יקח טיפה זמן. לגבי האנימה הראשונה - יש לה 3 עונות. 4*, ואישית אני לא ממליץ לצפות אותה, לנושא: שם האנימה: Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! מספר פרקים: 10 עונה ראשונים, פרקים של עונה שניה יוצאים כרגע ז'אנרים: Adventure, Comedy, Supernatural, Magic, Fantasy אה וכמובן בהצלחה תפקיד אחי. נערך 2017 במרץ 2 על ידי KnowYourMeme Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 2 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות לפני 4 דקות KnowYourMeme אמר: 4*, ואישית אני לא ממליץ לצפות אותה, לנושא: שם האנימה: Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! מספר פרקים: 10 עונה ראשונים, פרקים של עונה שניה יוצאים כרגע ז'אנרים: Adventure, Comedy, Supernatural, Magic, Fantasy אה וכמובן בהצלחה תפקיד אחי. תודה רבה ובהתחלה אני אעשה סקירה על העונה הראשונה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sakura 13 פורסם 2017 במרץ 25 sakura אדמין תמיר 13 168 הודעות On 3/2/2017 at 1:33 PM, Noctis said: שם האנימה:kimi no na wa מספר פרקים: 1 ז'אנרים:Supernatural, Drama, Romance, School (סרט) On 3/2/2017 at 1:33 PM, Noctis said: שם האנימה:Owari no Seraph מספר פרקים:12 ז'אנרים:Action, Drama, Shounen, Supernatural, Vampire\ (העונה השנייה הייתה יותר טובה מהרשונה בעייני) Good luck :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 באפריל 6 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות שם האנימה:Charlotte מספר פרקים:13 ז'אנרים:drama,school,super power קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2017 באפריל 17 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות שם האנימה: Norogami מספר פרקים: idk ז'אנרים:idk קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו