Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 2 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות אוי לא איך רשמתי torture* שמישהו ישנה לי ! Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 2 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 16 דקות RyZ אמר: אתה יכול לערוך לא? אי אפשר לערוך כותרת Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 2 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 10 דקות RyZ אמר: תעשה "ערוך" תעלה למעלה לכתורת תשנה את הכותרת ותעשה שמור. זה לא משנה את השם של האשכול Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 2 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 11 דקות RyZ אמר: תעשה "ערוך" תעלה למעלה לכתורת תשנה את הכותרת ותעשה שמור. OK NVM, תודה XD Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 פורסם 2017 במרץ 3 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות לפני ב-2.3.2017 at 02:42 KnowYourMeme אמר: i finished Feels good man אני מקווה שלא תגידו שהוא עדיין יושב על מזוודה אם באלכם לעשות אותי שמח תנו לי בSTEAM לייק ותגובה אם באלכם ^ וFavorite אם אהבתם: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=875096020&fileuploadsuccess=1 למעשה אני אהבתי ממש את הבחורה שציירתה בעבודה הזאת למרות שכל השאר גם מגניב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 3 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 39 דקות Dragonborn אמר: למעשה אני אהבתי ממש את הבחורה שציירתה בעבודה הזאת למרות שכל השאר גם מגניב מתקדמים מעבודה לעבודה :), הקטע אצלי שלא תמיד יש לי את החשק להכין עבודה, אבל ברגע שבא לי.. אני משקיע את החיים שלי בזה חח, בגלל זה גם אני לא ניסיתי להתקבל לצוות עיצוב של הקהילה, זה הרבה אחריות ולפעמים צריך עיצוב לאירוע מיוחד, ולא תמיד יש חשק לעצב XD.. Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו