Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 1 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות שם מגיש התלונה: םינותחת-ןטפק BlueCat SteamID:STEAM_1:0:171335183 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: deeznuts קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: http://steamcommunity.com/profiles/[U:1:384430978] תאריך המקרה: 1.3.2017 תיאור המקרה: על שרושמים בפרטי מה עומדים לעשות קיבלתי על זה סיטי באן וגם דיסנץ עשה את זה תוכלו לראות ראקורד אפשר לראות בראקורד שחטיף קופץ עוד לפני שדינסנץ אמר להם האחרון שקופץ ומת אותו דבר גם עם האחרון שיושב הוכחות תומכות: הערות: אני קיבלתי על זה סיטי באן של 1450 ואוסופ קיבל על זה 2450 אי ידעת החוקים אינה פוטרת מעונש @Dark @NadavOhana עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 1 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות אני מאמין עד שמגיבים זה מעל שתי שניות פלוס לא ישר פחות משניה עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 1 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות @Dark רואים בראקורד שהוא ישב לפני שדיסנץ אמר האחרון שיושב מת עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 1 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות http://prntscr.com/eeq83q הם חברים עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 1 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות דארק טוען שזה לא פרוטקציות טוב אז גם לי מותר לעשות את זה :) בהצלחה לילדי אלאר :) עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 במרץ 1 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות לפני 15 דקות shahar3690 אמר: דארק טוען שזה לא פרוטקציות טוב אז גם לי מותר לעשות את זה :) בהצלחה לילדי אלאר :) אני לא יכול להסתמך על הרקורד ולהביא לו עונש כזה גדול הוא יכול סתם לקפוץ... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 1 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 1 דקה Dark אמר: אני לא יכול להסתמך על הרקורד ולהביא לו עונש כזה גדול הוא יכול סתם לקפוץ... על ראקורד בדיוק כזה קיבלתי סיטי באן של 1450 אתה מוזמן לשאול את נדב עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 1 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות ותראה הוא ישב עוד מלפני שדיסנץ סיים לדבר עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2017 במרץ 1 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות לפי הרקורד לא רואים בברור שהם שיתפו פעולה. אין פה הוכחה חותכת שזה קרה. ננעל. via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.