doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 28 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות שם מגיש התלונה:דורון SteamID: שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:דףבורן קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:הוא אדמין תאריך המקרה:היום תיאור המקרה: שיחה בינינו הובילה לכך שהוא אומר את שמי חרבוש ואז אחרי שתי שניות אומר חרבן בנימה מלגלגת למרות שהוא לא בשרת הוכחות תומכות: הערות: חרבן לא היה בשרת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
d4x 27 פורסם 2017 בפברואר 28 d4x YourGame Beginner עידו 27 110 הודעות נו ו!? על זה תלונה רציניייי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Delux 255 פורסם 2017 בפברואר 28 Delux YourGame Average מקסים 255 1k הודעות סליחה שאני מגיב פה אבל באמת לפתוח על זה תלונה זה באמת מגוחך ולא רציני. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 1 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות לפני 11 שעות DeLuXDeLuX105 אמר: סליחה שאני מגיב פה אבל באמת לפתוח על זה תלונה זה באמת מגוחך ולא רציני. לא מגוכך הוא התגרה בי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2017 במרץ 1 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות מה אתה רוצה שנגיד לו? נו נו נו? נו באמת תתחילו לקחת דברים בקלילות כי על "חרבן" אפילו לו הייתי נותן מיוט... אתה רוצה שאני יגיד לאדמין : " אל תקרא לילדים חרבן בשרת"? תקחו הכל בגדר צחוק ולא כל הערה צריך לפתוח תלונה ולהתלונן עליה. זה לא שהוא קילל אותך ברמה שאתה נעלבת. ננעל. via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.