Pain 17 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 28 Pain משתמש רשום --- 17 136 הודעות (נערך) שמי במשחק הוא EvOdiX ופתחתי את האשכול בשביל רעיון לשרת ה - CS:GO Bhop שיהיה בשרת style של Prespeed. ----------------------------------------------- אני מניח שכל השחקנים ששחקו לפני חצי שנה או אפילו שנה יודעים מה זה, אז אני רוצה גם להסביר לכם מה זה עושה: 1.הסטייל של ה-Bhop הזה, זה Bhop רגיל אבל בסטייל הזה מותר גם לעשות Bhop ב - StartZone כך שיהיה יותר מהר וקל. ---------------------------------------------- הסטייל של ה - Bhop הזה היה לפני חצי שנה או אפילו שנה, ואפשר גם להחזיר את הסטייל הזה כדי שיהיה כמו קודם ויהיה כיף לעשות שיאים. נערך 2017 בפברואר 28 על ידי Brutal Warrior אדמין ב: CS:GO Fun ליצור איתי קשר: TeamSpeak: ツ Pain ツ Discord: ツ Pain ツ #4139 Steam:http://steamcommunity.com/id/PainsPower קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 בפברואר 28 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות +1 נראלי שצריך לפתוח על זה סקר, אני אישית מאוד נהנתי לשחק בסטייל הנ"ל בשרת הביהופ אשמח אם יתווסף! מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2017 בפברואר 28 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות הוספתי סקר. במידה ויהיה לזה ביקוש רב ההנהלה תשקול להוסיף . via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו