עבור לתוכן

גייל

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול Swagi
  • אופיר
  • 23
  • 211 הודעות

לכל מי שמחשק בגייל...

תקשיבו בזמן האחרון יש כל כך הרבה פרוטקציות בגייל שאין אדמינים וגם שיש יש אדמינים (שנותנים פרוטקציות גם..)  

ובבקשה תפסיקו עם זה כי זה לא כיף ואחר כך אפילו שאדמינים יודעים שאנשים נותנים פרוטקציות האדמינים כרגיל מוותרים 

במקום לעשות משהו

אני מבקש בבקשה תעשו משהו

תודה.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 3
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

doron
  • דורון
  • 170
  • 885 הודעות
(נערך)
לפני 15 דקות XxExX5/Xzom אמר:

לכל מי שמחשק בגייל...

תקשיבו בזמן האחרון יש כל כך הרבה פרוטקציות בגייל שאין אדמינים וגם שיש יש אדמינים (שנותנים פרוטקציות גם..)  

ובבקשה תפסיקו עם זה כי זה לא כיף ואחר כך אפילו שאדמינים יודעים שאנשים נותנים פרוטקציות האדמינים כרגיל מוותרים 

במקום לעשות משהו

אני מבקש בבקשה תעשו משהו

תודה.

כאשר מנהלי השרת ואדמינים עושים פרוטקציות זה בלתי אפשר

נערך על ידי doron
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

ParaDoX
  • אור
  • 443
  • 1.4k הודעות

אני נאלץ להסכים אתכם אבל!, תקשיבו חברה אנחנו עושים כל מה שאנחנו יכולים כדי לעשות סדר בגייל ובגלל ילדים בעיתיים שזה כבר בלתי נסבל אנחנו מרגישים כמו גננות.

אם תחשבו קצת אז תבינו משהו, אתם אלה שגורמים לבעיות, לא אנחנו. אז אתם באים עוד עם טענות? אנחנו צריכים לעשות סדר בשרת כל יום בגלל הבעיות שלכם.

אולי מספיק כל פעם לפתוח אשכול על הדעה שלכם בנוגע לשרת הגייל. אתם צריכים להבין שאנחנו לא יכולים להתחבר 24/7. אם באמת בא לכם להנות כאשר את נמצאים בגייל ומשחקים אתם צריכים להפסיק את כל הבעיות הלא נחוצות שלכם ולהתחשב באחרים. אני מקווה מאוד שהבהרתי פה משהו לכל שחקני הגייל.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

*iLay*
  • איליי
  • 480
  • 2.2k הודעות
לפני 59 דקות ParaDoX אמר:

אני נאלץ להסכים אתכם אבל!, תקשיבו חברה אנחנו עושים כל מה שאנחנו יכולים כדי לעשות סדר בגייל ובגלל ילדים בעיתיים שזה כבר בלתי נסבל אנחנו מרגישים כמו גננות.

אם תחשבו קצת אז תבינו משהו, אתם אלה שגורמים לבעיות, לא אנחנו. אז אתם באים עוד עם טענות? אנחנו צריכים לעשות סדר בשרת כל יום בגלל הבעיות שלכם.

אולי מספיק כל פעם לפתוח אשכול על הדעה שלכם בנוגע לשרת הגייל. אתם צריכים להבין שאנחנו לא יכולים להתחבר 24/7. אם באמת בא לכם להנות כאשר את נמצאים בגייל ומשחקים אתם צריכים להפסיק את כל הבעיות הלא נחוצות שלכם ולהתחשב באחרים. אני מקווה מאוד שהבהרתי פה משהו לכל שחקני הגייל.

+1

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

התחבר או הרשם על מנת להגיב.

עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב

צור חשבון

צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.

רישום חשבון חדש

התחבר

משתמש קיים? התחבר.

התחבר עכשיו

מנהלי הפורום