Swagi 23 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 27 Swagi משתמש רשום אופיר 23 211 הודעות לכל מי שמחשק בגייל... תקשיבו בזמן האחרון יש כל כך הרבה פרוטקציות בגייל שאין אדמינים וגם שיש יש אדמינים (שנותנים פרוטקציות גם..) ובבקשה תפסיקו עם זה כי זה לא כיף ואחר כך אפילו שאדמינים יודעים שאנשים נותנים פרוטקציות האדמינים כרגיל מוותרים במקום לעשות משהו אני מבקש בבקשה תעשו משהו תודה. מאת:Swagi Gaming קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 פורסם 2017 בפברואר 27 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות (נערך) לפני 15 דקות XxExX5/Xzom אמר: לכל מי שמחשק בגייל... תקשיבו בזמן האחרון יש כל כך הרבה פרוטקציות בגייל שאין אדמינים וגם שיש יש אדמינים (שנותנים פרוטקציות גם..) ובבקשה תפסיקו עם זה כי זה לא כיף ואחר כך אפילו שאדמינים יודעים שאנשים נותנים פרוטקציות האדמינים כרגיל מוותרים במקום לעשות משהו אני מבקש בבקשה תעשו משהו תודה. כאשר מנהלי השרת ואדמינים עושים פרוטקציות זה בלתי אפשר נערך 2017 בפברואר 27 על ידי doron קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 בפברואר 27 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות אני נאלץ להסכים אתכם אבל!, תקשיבו חברה אנחנו עושים כל מה שאנחנו יכולים כדי לעשות סדר בגייל ובגלל ילדים בעיתיים שזה כבר בלתי נסבל אנחנו מרגישים כמו גננות. אם תחשבו קצת אז תבינו משהו, אתם אלה שגורמים לבעיות, לא אנחנו. אז אתם באים עוד עם טענות? אנחנו צריכים לעשות סדר בשרת כל יום בגלל הבעיות שלכם. אולי מספיק כל פעם לפתוח אשכול על הדעה שלכם בנוגע לשרת הגייל. אתם צריכים להבין שאנחנו לא יכולים להתחבר 24/7. אם באמת בא לכם להנות כאשר את נמצאים בגייל ומשחקים אתם צריכים להפסיק את כל הבעיות הלא נחוצות שלכם ולהתחשב באחרים. אני מקווה מאוד שהבהרתי פה משהו לכל שחקני הגייל. ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 בפברואר 27 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות לפני 59 דקות ParaDoX אמר: אני נאלץ להסכים אתכם אבל!, תקשיבו חברה אנחנו עושים כל מה שאנחנו יכולים כדי לעשות סדר בגייל ובגלל ילדים בעיתיים שזה כבר בלתי נסבל אנחנו מרגישים כמו גננות. אם תחשבו קצת אז תבינו משהו, אתם אלה שגורמים לבעיות, לא אנחנו. אז אתם באים עוד עם טענות? אנחנו צריכים לעשות סדר בשרת כל יום בגלל הבעיות שלכם. אולי מספיק כל פעם לפתוח אשכול על הדעה שלכם בנוגע לשרת הגייל. אתם צריכים להבין שאנחנו לא יכולים להתחבר 24/7. אם באמת בא לכם להנות כאשר את נמצאים בגייל ומשחקים אתם צריכים להפסיק את כל הבעיות הלא נחוצות שלכם ולהתחשב באחרים. אני מקווה מאוד שהבהרתי פה משהו לכל שחקני הגייל. +1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו